Έφυγε ο αγαπητός μας φίλος και φιλάνθρωπος της Μαρωνιτικής Κοινότητας, Ηλίας Κατσιολούδης (Κκούρας)

Είναι με πραγματική θλίψη και πόνο ψυχής που πληροφορηθήκαμε χθές  για τον θάνατο του αγαπητού μας φίλου, ένθερμου υποστηρικτή της Ένωσης Νέων Ασωμάτου και εκλεκτού μέλους  της Κοινότητας Κορμακίτη.

Πολύ δίκαια ο αείμνηστος Κκούρας, εκλελεγμένος Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου του Κορμακίτη, χαρακτηρίζεται ο προστάτης των φτωχών , των αδικημένων και όσων υποφέρουν . Πρόσφερε επί σειρά ετών και μέχρι τον θάνατο του τις υπηρεσίες του στο χωριό του, στους συγχωριανούς του , σε κάθε Μαρωνίτη και σε κάθε άνθρωπο που δεν είχε την βοήθεια κανενός.

Στον αθλητικό τομέα και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο ο αείμνηστος Κκούρας τίμησε το χωριό του και την Κοινότητα μας ως ένας εκλεκτός και εξαίρετος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε  επί σειρά ετών σε διάφορες ομάδες, όπως τον Διγενή Μόρφου, το Αποέλ, το Κέντρο Νεότητας Μαρωνιτών  και άλλες. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΑ, εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια προς την οικογένεια του αείμνηστου μας Ηλία με την ευχή όπως είναι ελαφρύ το χώμα του χωριού του που θα τον σκεπάσει.

1.9.2022

 
enasomatou IT Team