Η γιορτή του Προστάτη μας Μιχαήλ Αρχαγγέλου στις 6.9.2022. H καθιερωμένη συνεστίαση της Ένωσης Νέων Ασωμάτου αναβάλλεται για τον Νοέμβριο

Τον προστάτη του Ασωμάτου Μιχαήλ Αρχάγγελο γιορτάζουμε και φέτος την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, 2022.  Ακόμη μια χρονιά μακρυά  από το αγαπημένο μας χωριό, αλλά διατηρώντας τις ευχάριστες μνήμες για τα όσα ζήσαμε στη δική μας γή που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και την οποία έχουμε χρέος να  παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.  

Την Δευτέρα  5.9.2022 και ώρα 6.00 μ.μ. θα γίνει εσπερινός στο κατεχόμενο χωριό μας στην εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, ενώ η επίσημη καθιερωμένη λειτουργία θα γίνει την Τρίτη 6.9.2022 και πάλι στον Ασώματο η ώρα 9.00 π.μ.

Προτρέπονται όλα τα μέλη της ΕΝΑ, οι συγχωριανοί και φίλοι, να επισκεφθούν τον Μιχαήλ Αρχάγγελο στον Ασώματο για να τον δοξάσουμε και να του ζητήσουμε την ελευθερία της πατρίδας μας και επιστροφή στο χωριό μας.

Σημειώνεται ότι η καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση της ΕΝΑ που γίνεται κατά την ημέρα της γιορτής του Μιχαήλ Αρχαγγέλου , αποφασίστηκε όπως αναβληθεί για τον επόμενο Νοέμβριο λόγω του αδόκητου θανάτου του αγαπητού και αείμνηστου μας Αβράμη Καπιρή ο οποίος ως γνωστό υπήρξε για μια ζωή στέλεχος και θερμός υποστηρικτής του σωματείου της ΕΝΑ.

25.8.2022

 
enasomatou IT Team