ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Πραγματοποιήθηκε στις 25/10/2012 στο επιτελείο του υποψήφιου προέδρου κυρίου Νίκου Αναστασιάδη, μια πρώτη συγκέντρωση νεολαίας από την Κοινότητα στην παρουσία του Επιτρόπου Θρησκευτικών Ομάδων το Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Φραγκίσκου Φράγκου καθώς και του Βουλευτή Κερύνειας κ. Μάριου Μαυρίδη.

Πρωταρχικός σκοπός της συνάντησης ήταν η σύσταση ομάδας νεολαίας μέσα στην Μαρωνιτική Κοινότητα που θα έχει σαν στόχο το συντονισμό, προγραμματισμό και στήριξη για την εκλογή του κυρίου Νίκου Αναστασιάδη στην προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου, κυρίως δια μέσου των διάφορων εκδηλώσεων που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν.

Η επόμενη συνάντηση προγραμματίζεται  να γίνει εντός των επόμενων λίγων ημερών με στόχο την διεύρυνση της ομάδας με νεαρά στελέχη της κοινότητας που προέρχονται τόσο από το κόμμα του ΔΗΣΥ αλλά και από άλλους πολιτικούς χώρους και ειδικότερα του ΔΗΚΟ.

Καλούνται όλοι η νέοι της Μαρωνιτικής Κοινότητας που ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή και να αποτελέσουν μέρος της ομάδας στήριξης του κύριου Αναστασιάδη να επικοινωνήσουν με τους Βασίλη Κουμμέτου (99851629) ή Αβραάμ Πεκρή (99123750).

 

 

 

enasomatou IT Team