ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ Α.ΚΑΡΑΧΑΝΝΑ

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Ασωματίτισσες και Ασωματίτες,

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που με τιμήσατε και με στηρίξατε έμπρακτα με την ψήφο σας και με επανεκλέξατε στην θέση του Κοινοτάρχη του Κατεχόμενου Χωριού μας.

Η εμπιστοσύνη σας και η στήριξη σας στο πρόσωπο μου αποτελούν την επιβεβαίωση μιας μακρόχρονης διαδρομής καθώς επίσης και την επιβράβευση της προσφοράς μου στο κατεχόμενο χωριό μας.

Με ενότητα, σαφείς προσανατολισμούς και διεκδικητική τακτική, μαζί θα συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα μας με πυρήνα και στόχο το κατεχόμενο χωριό μας και την επιστροφή στις ρίζες μας. Η επόμενη μέρα μας καλεί όλους ενωμένους, μηδενός εξαιρεμένου, να αγωνιστούμε για το κατεχόμενο χωριό μας, τον Ασώματο μας. Δεν περισσεύει κανένας.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους υποψήφιους κοινοτικούς μου συμβούλους και φίλους, Βιολάρη Μιχαλάκη, Μαλτέζο Ηλία, Σαάτ Κοντού Ιωάννα και Χατζίμιχαηλ Αβράμη, που σε αυτόν τον αγώνα ήταν συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες κοινοτικούς συμβούλους, Αναστασίου Αννίτα, Μαλτέζο Ηλία, Στεφανή Παύλο και Χατζίμιχαηλ Αβράμη.  

Τέλος θα ήταν μεγάλη παράλειψη εκ μέρους μου, να μην ευχαριστήσω τους καλούς μου φίλους και μέλη του απερχόμενου κοινοτικού μου συμβουλίου, Ηλία Γιώργο, Χατζηζωρζή Μάριο και Χατζηζωρζή Αντώνη. Δουλέψαμε μονιασμένα και ότι πετύχαμε τους ανήκει. Τους ευχαριστώ για όλη την συνεργασία μας και είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνουν κοντά μας, με τις χρήσιμες παρατηρήσεις και την εμπειρία τους.

Σας Ευχαριστώ,

Κοινοτάρχης Ασωμάτου,

Καραχάννας Αντώνης

enasomatou IT Team