ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΠΑΚ

Το Γραφείο του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών συγχαίρει όλους τους Μαρωνίτες και τις Μαρωνίτισσες που εξασφάλισαν θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Αναφορικά με τη διαδικασία των Ειδικών Κριτηρίων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, οι Μαρωνίτισσες και οι Μαρωνίτες που διεκδικούν ακόμη θέση ενημερώνονται για τα εξής:

1.    Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου θα γίνει από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016, στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (Κτίριο Συμβουλίου-Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στην Πανεπιστημιούπολη), μεταξύ των ωρών 8:30 – 1.00 μ.μ.

2.    Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί από τον/την υποψήφιο/α ή από άλλο εξουσιοδοτημένο άτομο με ενυπόγραφη εξουσιοδότηση από τον/την υποψήφιο/α και με την προσκόμιση της πολιτικής ταυτότητας του/της υποψηφίου/ας ή του εξουσιοδοτημένου ατόμου που υποβάλλει την αίτηση.

3.    Με την αίτηση θα πρέπει να υποβάλλονται και τα ακόλουθα πιστοποιητικά:

·         Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου

·         Αντίγραφο Πολιτικής Ταυτότητας

·         Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Στρατιωτικής Θητείας ή Αναστολής ή Απαλλαγής από την Εθνική Φρουρά ή Βεβαίωση αναμενόμενης απόλυσης και Δελτίο Βαθμολογίας των Παγκύπριων Εξετάσεων για το έτος 2014 ή 2015 (για τους άρρενες υποψήφιους μόνο)

·         Πιστοποιητικό ότι ο/η υποψήφιος/α ανήκει στη Θρησκευτική Ομάδα των Μαρωνιτών (εκδίδεται από το Γραφείο του Εκπροσώπου)

4.    Η αίτηση για τα Ειδικά Κριτήρια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ucy.ac.cy/fmweb/documents/UndergraduateOffice/Aitisi_Eidikon_Kritirion.pdf

 

Αναφορικά με το ΤΕΠΑΚ, οι αιτήσεις για τα ειδικά κριτήρια θα υποβάλλονται από την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία θα ανακοινωθούν από το ΤΕΠΑΚ τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 και το Γραφείο του Εκπροσώπου θα προβεί σε σχετική ενημέρωση.

Το Γραφείο του Εκπροσώπου βρίσκεται στη διάθεση όλων των υποψήφιων Μαρωνιτών. Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22-677067, καθημερινά, μεταξύ των ωρών 9.00-13.00 και 14.00-17.30.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ

01.07.2016

enasomatou IT Team