ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ – 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Αγαπητοί μας φίλοι,

Η φιλανθρωπική οργάνωση Κοινωνία ΚΑΡΙΤΑΣ Κύπρου - Ενορία Παναγίας των Χαρίτων, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας, διοργανώνει με ομάδα εθελοντών ‘ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΑΠΗΣ’ για όλες τις ηλικίες.

Το Πανηγύρι φιλοξενεί η Σχολή Τέρρα Σάντα (Λυκούργου 12, Ακρόπολη, Λευκωσία) το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 μεταξύ των ωρών 11:00π.μ. και 4:00μ.μ. με πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα, άφθονο φαγητό, μουσική, διασκέδαση, παιγνίδια, δραστηριότητες, διαγωνισμούς και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Στο Πανηγύρι θα λειτουργεί αγορά από την οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν και να απολαύσουν μοναδικά στο είδος τους παραδοσιακά εδέσματα, καθώς και διάφορα άλλα είδη.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες που βοηθά και στηρίζει σε συστηματική βάση η οργάνωση μας.

Σας καλούμε να έρθετε στο Πανηγύρι Αγάπης μαζί με την παρέα σας.  Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και θα μας ενισχύσει στην προσπάθεια μας να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Και η πιο μικρή συνεισφορά είναι πολύτιμη.

Για πληροφορίες που αφορούν την εκδήλωση αλλά και για εισφορές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα

 

κ. Ροβέρτος Γιουσελλής – 99465161

κ. Ιωσήφ Καρής – 99492499

κα. Γεωργούλα Λιασσίδου - 99555277

Σας περιμένουμε όλους!!!

Εκ μέρους της Επιτροπής

Κοινωνία ΚΑΡΙΤΑΣ Κύπρου – Ενορία Παναγίας των Χαρίτων

 

enasomatou IT Team