ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ (ΚΜΑ) ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 17-21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Διοργανώνεται και φέτος καλοκαιρινή κατασκήνωση εντατικής εκμάθησης της ΚΜΑ γλώσσας, στα πλαίσια της υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης που έχει υποβληθεί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τη διάσωση της ΚΜΑ. Η κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 21 Αυγούστου. Με το κλείσιμο της κατασκήνωσης θα γίνει τελική γιορτή στο αμφιθέατρο της πλατείας του χωριού ( Παρασκευή 21/8/2015 – 7:00 μ.μ.).

Όσα παιδιά ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συντονιστές της κατασκήνωσης Αντώνη Κουρρά (99-915912) και Γιάννη Παχίτα (96-434403) μέχρι την Τετάρτη 5 Αυγούστου. Για καλύτερο προγραμματισμό της κατασκήνωσης δεν θα γίνουν άλλες εγγραφές μετά τις 5 Αυγούστου.

Το εκπαιδευτικό μέρος της κατασκήνωσης θα περιέχει θέματα από τις ενότητες α: η αγροτική ζωή, β: η Εκκλησία, γ: το αγροτικό σπίτι και δ: ιστορίες του χωριού. Η κατασκήνωση θα έχει πρωινό πρόγραμμα που θα είναι εκπαιδευτικό και απογευματινό πρόγραμμα που θα είναι  ψυχαγωγικό.

enasomatou IT Team