Η γιορτή του Προστάτη μας Μιχαήλ Αρχαγγέλου, την Τετάρτη 6.9.2023 Εκκλησιασμός στον κατεχόμενο Ασώματο και συνεστίαση της Ένωσης Νέων Ασωμάτου

Τον προστάτη του Ασωμάτου Μιχαήλ Αρχάγγελο γιορτάζουμε και φέτος, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, 2023.  Εδώ και 49 χρόνια μακρυά  από το αγαπημένο μας χωριό, αλλά διατηρώντας τις ευχάριστες μνήμες για τα όσα ζήσαμε στη δική μας γή που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και την οποία έχουμε χρέος να  παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. 

 Αναμένουμε με επιμονή και υπομονή την επιστροφή και επανεγκατάσταση μας στο χωριό μας σε μια ενωμένη και ελεύθερη πατρίδα. Αυτή είναι για μας η μοναδική λύση.

Την Τρίτη  5.9.2023 και ώρα 6.00 μ.μ. θα γίνει εσπερινός στο κατεχόμενο χωριό μας στην εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, ενώ η επίσημη καθιερωμένη λειτουργία θα γίνει την Τετάρτη 6.9.2023 και πάλι στον Ασώματο η ώρα 9.00 π.μ.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, (8.00 μ.μ. ) θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, στο οίκημα της ΕΝΑ στη Λακατάμια που θα γίνει η καθιερωμένη ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ των μελών, συγχωριανών και φίλων. 

Προτρέπονται όλα τα μέλη της ΕΝΑ, οι συγχωριανοί και φίλοι, να επισκεφθούν τον Μιχαήλ Αρχάγγελο στον Ασώματο για να τον δοξάσουμε και να του ζητήσουμε την ελευθερία της πατρίδας μας και επιστροφή στο χωριό μας.

Επίσης παράκληση του Δ. Σ. της ΕΝΑ είναι όπως για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης  της Συνεστίασης κρατήσετε έγκαιρα τις θέσεις σας απευθυνόμενοι σε οποιονδήποτε μέλος του. 

14.8.2023

enasomatou IT Team