ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 2023

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ  την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, 2022 και ώρα 6.00μ.μ. στο οίκημα του σωματείου στη Λακατάμια.

Να συναντηθούμε όλοι μαζί , μέλη , συγχωριανοί και φίλοι , να ευχηθούμε μεταξύ μας χρόνια πολλά  και  ευτυχισμένο το νέο χρόνο 2023. Επίσης να ανανεώσουμε την πίστη και την ελπίδα μας για επιστροφή το συντομότερο στα χωριά και στους ιερούς μας τόπους σε μια ελεύθερη πατρίδα.

Το κόστος συμμετοχής στην γιορταστική εκδήλωση είναι μόνο 10 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει γουρουνιά , σουβλάκια, και άλλα μαζί με το ποτό σας.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν να δηλώσουν συμμετοχή σε οποιονδήποτε μέλος του Δ.Σ.  το αργότερο μέχρι την Τρίτη 27.12.2022 . 

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ φέρνει δώρα στα παιδιά του Ασωμάτου

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ασωμάτου το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, 2023 και ώρα 4.00 μ.μ. στο οίκημα της ΕΝΑ.

Προσκαλούνται όλα τα παιδιά του Ασωμάτου , ηλικίας μέχρι 12 ετών να παρευρεθούν    και παραλάβουν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη.

Προς το σκοπό καλύτερης οργάνωσης της εκδήλωσης παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών που θα παρευρεθούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους  σε οποιονδήποτε μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου το αργότερο μέχρι την  Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, 2023.

Λειτουργίες στο Μιχαήλ Αρχάγγελο στον Ασώματο

Οι λειτουργίες στην εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στον Ασώματο , θα γίνουν  τα Χριστούγεννα 25 και 26 Δεκεμβρίου, 2022, την Πρωτοχρονιά 2023 και στις 6 Ιανουαρίου, 2023 πάντα η ώρα 9.00 π.μ.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ 2023

 
enasomatou IT Team