Μας έφυγε ο Αβράμης Καπιρής

Σήμερα μας έφυγε  ξαφνικά και απροσδόκητα ο δικός μας Αβράμης, ο Αβράμης Καπιρής

Είναι με μεγάλη θλίψη που σήμερα πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο  του αγαπητού  μας φίλου και γνήσιου τέκνου του Ασωμάτου Αβράμη Καπιρή.

Ο Αβράμης Καπιρής ο οποίος υπήρξε για ολόκληρη του τη ζωή βασικό στέλεχος και θερμός υποστηρικτής του σωματείου του χωριού του , της Ένωσης Νέων Ασωμάτου, χαρακτηριζόταν ως ένας εξαίρετος επαγγελματίας εργολάβος, έντιμος και ειλικρινής σαν άνθρωπος αλλά και ως ένας πραγματικός οικογενειάρχης.

Γνωρίζουμε ότι το κενό που αφήνει με το θάνατο του είναι δυσαναπλήρωτο για την οικογένεια του, αλλά και για μας τους φίλους του πολύ μεγάλο.

Δυστυχώς αγαπητέ μας Αβράμη την Τρίτη και κάθε Τρίτη που θα σε περιμένουμε στο σωματείο για φαγητό δεν θα σε έχουμε μεταξύ μας,  αλλά να είσαι βέβαιος ότι εκεί ψηλά που θα ευρίσκεσαι η σκέψη μας και η αγάπη της καρδιά μας θα σε συναντούν παντού και η ανάμνηση σου παντοτεινή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  και τα μέλη της ΕΝΑ εκφράζουν προς την σύζυγο, τα αδέλφια, τα παιδιά , τα εγγόνια και όλους τους συγγενείς του αείμνηστου μας Αβράμη τα θερμά τους συλληπητήρια.

Αιωνία η μνήμη του αγαπητού μας Αβράμη και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

enasomatou IT Team