Ανοικτό και πάλι το οίκημα της Ε.Ν.Α. αλλά μόνο στους εξωτερικούς χώρους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου  ενημερώνει τα μέλη του και όλους τους συγχωριανούς και φίλους  ότι μετά τις μερικές χαλαρώσεις των μέτρων για την προστασία  μας από τον Covid 19, το οίκημα της ΕΝΑ από την Δευτέρα 29 Μαρτίου, 2021 θα είναι ανοικτό κάθε απόγευμα από τις 4.00 μ.μ. αλλά ΜΟΝΟ στους εξωτερικούς χώρους.

Διευκρινίζεται ότι το οίκημα του σωματείου κατατάσσεται στους χώρους εστίασης και η λειτουργία του διέπεται από τους σχετικούς κανονισμούς και  πρωτόκολλα που αφορούν τον κορωνοϊό και ως εκ τούτου όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να σέβονται  και να τηρούν τις ανάλογες οδηγίες και συστάσεις.

Πρός το παρόν κάθε Πέμπτη ο διαχειριστής του μπουφέ του σωματείου , ο γνωστός σας Μάριος, είναι έτοιμος να προσφέρει στους θαμώνες , στους εξωτερικούς χώρους , τα εύγεστα του σουβλάκια και άλλα είδη σχάρας και όσοι επιθυμούν μπορούν να παραγγέλουν και για το σπίτι τους.

Σημειώνεται επίσης ότι ο Κοινοτάρχης του χωριού μας κύριος Αντώνης Καράχαννας θα ευρίσκεται σχεδόν κάθε απόγευμα στο οίκημα, στο γραφείο του, για εξυπηρέτηση των συγχωριανών και οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να τον ενημερώνουν εκ των προτέρων τηλεφωνικά.

 

26.3.2021

enasomatou IT Team