Ανακοίνωση

Λόγω του κορονοϊού-COVID 19 αναβάλλονται τα εγκαίνια του

Νέου Ιδιόκτητου Οικήματος της  ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Ασωμάτου και το Κοινοτικό Συμβούλιο Ασωμάτου, ενημερώνουν όλους τους συγχωριανούς, φίλους και υποστηρικτές του Σωματείου του Χωριού μας, ότι τα εγκαίνια του Νέου Ιδιόκτητου Οικήματος  του στη Λακατάμια που προγραμματίστηκαν για την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 αναβάλλονται.

Η αναβολή αυτή οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην ανάγκη τήρησης των πρωτοκόλλων και πρόσφατων κανονισμών που αφορούν την προστασία όλων μας από τον κορονοϊό.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κύριος Νίκος Νουρής ο οποίος θα τελούσε τα εγκαίνια του Nέου Ιδιόκτητου Οικήματος μας, ενημερώθηκε έγκαιρα για την αναβολή αυτή και θα είναι στη διάθεση του Σωματείου μας για την υλοποίηση της εκδήλωσης όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ωστόσο, διευκρινίζεται ότι το Nέο Ιδιόκτητο Οίκημα του Σωματείου του Χωριού μας στο οποίο στεγάζεται και το Κοινοτικό Συμβούλιο του Ασωμάτου λειτουργεί κανονικά, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανονισμούς, συστάσεις και οδηγίες που αφορούν την προστασία της υγείας όλων των επισκεπτών και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Α.

23 Όκτωβρίου, 2020

enasomatou IT Team