ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΗΛΙΑ ΜΑΛΤΕΖΟΥ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ, ΣΑΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ Ε.Ν.Α. ΑΣΩΜΑΤΟΥ,  ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ, ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ. ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΡΩΘΗΚΕΣ, ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ. ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΟΣΜΗΜΑ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ  ΣΠΑΝΙΟ, ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.

ΜΙΧΑΛΗ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΠΑΝΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ,  ΟΜΟΡΦΗΝΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΓΟΝΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΣΥΖΥΓΟ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.

ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΙΧΑΛΗ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ. ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΥ «Ο ΡΥΜΒΟΣ» ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΣ.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ

ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, Δ.Σ., ΜΕΛΗ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ,

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ε.Ν.Α.

enasomatou IT Team