ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ELIE EID ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ

Η Ένωση Νέων Ασωμάτου ανακοινώνει με χαρά ότι, o αγαπητός φίλος της Κύπρου , της Μαρωνιτικής Κοινότητας αλλά και του σωματείου μας, Πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Λιβανέζων Κος Elie Εid πρόσφερε στο Σωματείο μας, ένα αυτοκίνητο FORDFIESTA ως δώρο κλήρωσης λαχνών που θα κυκλοφορήσει η Ε.Ν.Α. με απώτερο σκοπό τη συγκέντρωση του απαραίτητου χρηματικού ποσού  για την ανέγερση του προσωρινού Ιδιόκτητου οικήματος μας, σε γη που μας έχει παραχωρηθεί από την Κυπριακή Κυβέρνηση στη Λακατάμια.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στο γραφείο του και στην παρουσία του κ. Γιαννάκη Μούσα, Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων ο φίλος ELIEEID μαζί με τον πρόεδρο του Σωματείου μας κ. Γιάννη Κοντό υπόγραψαν την σχετική συμφωνία. Στην ευχάριστη αυτή συνάντηση παρευρέθηκαν ο κοινός φίλος κ. Φραγκίσκος Φράγκος και ο  τέως προέδρος του Σωματείου μας  και νυν μέλος του Δ.Σ. κ. Ιάκωβος Κοντός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας  και όλα του τα μέλη επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τον φίλο κ. ELIEEID για την γενναιόδωρη και συγκινητική του προσφορά, ως επίσης, τον  Εκπρόσωπο μας κ. Γιαννάκη Μούσα για την συνεπή και σταθερή στήριξη του στο Ιστορικό μας Σωματείο αλλά και τον παντοτεινό μας φίλο κ.  Φραγκίσκο Φράγκο.

Πολύ σύντομα  και με την σχετική άδεια του Υπουργείου Οικονομικών, θα κυκλοφορήσουν οι λαχνοί που θα έχουν ως δώρο το αυτοκίνητο προσφορά του κ. ELIEEID και θερμή μας παράκληση προς όλους τους συγχωριανούς, Μαρωνίτες και όλους τους φίλους και συνεργάτες μας είναι να στηρίξουν την ιστορική πρωτοβουλία μας για την απόκτηση του προσωρινού ιδιόκτητου οικήματος μας.

 

enasomatou IT Team