Ανέγερση προσωρινού οικήματος της Ένωσης Νέων Ασωμάτου σε Τουρκοκυπριακό οικόπεδο στη Λακατάμια

 

 

Αγαπητά μέλη, συγχωριανοί, φίλοι και φίλες

 

Το ιστορικό σωματείο της Ε.Ν.Α. Ασωμάτου που ιδρύθηκε το 1951 συνεχίζει  τα τελευταία  44 χρόνια τις δραστηριότητες και προσφορά του στις ελεύθερες περιοχές του Κράτους αναμένοντας την πολυπόθητη ημέρα της επιστροφής στο δικό μας χωριό το οποίο ποτέ δεν ξεχάσαμε και ούτε πρόκειται να απαρνηθούμε όσα χρόνια και αν περάσουν.

 

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, όλα αυτά τα χρόνια της προσφυγιάς,  η Ε.Ν.Α. διατηρεί το οίκημα της σε ενοικιαζόμενα υποστατικά στη Λευκωσία και το κόστος των ενοικίων καλύπτεται αποκλειστικά και μόνο από τις συνδρομές και εισφορές των μελών και φίλων της.

 

Μετά από πολύχρονες προσπάθειες και εκκλήσεις προς τις εκάστοτε κυβερνήσεις, μας έχει παραχωρηθεί ως προσφυγικό σωματείο, Τουρκοκυπριακό οικόπεδο σε πολύ καλή περιοχή στη Λακατάμια με σκοπό την ανέγερση προσωρινού ιδιόκτητου οικήματος. Στο οίκημα αυτό  θα μπορέσουμε επι τέλους να αναπτύξουμε πιο αποτελεσματικά και πιο οικονομικά τις δραστηριότητες μας και να ασκήσουμε το σημαντικό μας ρόλο ιδιαίτερα στην συνοχή και διατήρηση των αδελφικών δεσμών μεταξύ των συγχωριανών μας , της Μαρωνιτικής Κοινότητας και των συμπατριωτών μας γενικότερα.

 

Επίσης στο οίκημα αυτό θα διατηρεί το γραφείο του το Κοινοτικό Συμβούλιο του χωριού μας και θα προσφέρονται διευκολύνσεις σε άλλα οργανωμένα σύνολα του χωριού και της κοινότητας μας. Οι καλυμμένοι χώροι του οικήματος ανέρχονται στα 120 περίπου τετρ. μέτρα, θα υπάρχει χώρος για στάθμευση 20 τουλάχιστον αυτοκίνητων και  χώρος πρασίνου ο οποίος θα δενδροφυτευθεί. Έχουν ήδη εξασφαλισθεί οι απαιτούμενες άδειες και το συνολικό κόστος του έργου σύμφωνα με τους εκτιμητές μας υπολογίστηκε γύρω στις 95.000 ευρώ.

 

Σκοπός της επικοινωνίας μας αυτής είναι να ζητήσουμε και την δική σας οικονομική συνεισφορά για την συγκέντρωση του πιο  πάνω ποσού και ευελπιστούμε ότι στο μέτρο των οικονομικών σας δυνατοτήτων θα μας βοθήσετε να υλοποιήσουμε επιτυχώς το έργο αυτό, το οποίο θα παραδωθεί στην νέα γενιά του Ασωμάτου και της Μαρωνιτικής Κοινότητας και θα αποτελέσει ένα έργο υποδομής με πολλές θετικές και ουσιαστικές επιπτώσεις.

 

Σημειώνεται επίσης ότι όσοι θα εισφέρουν 1000 ευρώ και μέχρι 5000 ευρώ θα καταγραφούν σε ειδική πλάκα ως δωρητές,  όσοι θα εισφέρουν πάνω από 5000 ευρώ θα καταγραφούν ως μεγάλοι ευεργέτες, και όσοι θα εισφέρουν κάτω από 1000 ευρώ θα καταγραφούν σε ειδικό βιβλίο που θα διατηρηθεί για πάντα στο σωματείο.

 

Παράκληση μας είναι όπως για οποιανδήποτε εισφορά σας επικοινωνείτε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στα τηλέφωνα, 99510715 Ιάκωβος, 96488780 Τζόζεφ, 99610853 Αντώνης.

 

Σας ευχαριστούμε  και αναμένουμε την θετική σας ανταπόκριση.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο


 

enasomatou IT Team