Ανακοίνωση της Ένωσης Νέων Ασωμάτου
- Details
- Category: ΝΕΑ
- Published on Thursday, 16 August 2018 07:39
- Written by Administrator
- Hits: 12592
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Ασωμάτου ανακοινώνει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με την ευκαιρία της γιορτής του προστάτη μας Αρχαγγέλου Μιχαήλ για το έτος 2018.
Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου: Εσπερινός στην Εκκλησία Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Ασώματο, ώρα 6.30μμ
Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου: Ημέρα του προστάτη μας, λειτουργία στον Ασώματο η ώρα 9.30πμ
Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου: Συνεστίαση στο Σωματείο σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο.
Παρασκευή14 Σεπτεμβρίου: Ετήσια καθιερωμένη αιμοδοσία στο οίκημα του Σωματείου εις μνήμη όλων των συγχωριανών μας η ώρα 7.00μμ. Παρακαλούνται όσοι μπορούν και προτίθενται να δώσουν αίμα όπως δηλώσουν τα ονόματα τους στα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου.
Πληροφορίες για τη Συνεστίαση
Η Συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου . Τιμή εισόδου €12 το άτομο. Παιδιά κάτω των 9 ετών €6. Στην τιμή περιλαμβάνεται μόνο φαγητό-μπουφέ.
Για ποτό μπορείτε να απευθυνθείτε στο μπουφέ του Σωματείου. Οι τιμές που έχουν καθοριστεί είναι οι ακόλουθες:
Μπουκάλα νερό – μικρή € 0.50
Χυμός – €1
Αναψυκτικό – €1
Μπύρα – €2.50
Ζιβανία τέταρτο – €3
Παρακαλούνται οι συγχωριανοί όπως δηλώσουν τη συμμετοχή τους έγκαιρα για καλύτερη οργάνωση των εκδηλώσεων. Τηλέφωνα επικοινωνίας μελών του Δ.Σ.: Ιάκωβος Κοντός 99510715, Τζόζεφ Πελεκάνος 96488780, Γιάννης Κοντός 99549680, Γιάννης Χατζημιχαήλ 99699026. Εκ μέρους Κοινοτικού Συμβουλίου, Κοινοτάρχης Αντώνης Καράχαννας 99901441.
Δ.Σ. Ε.Ν.Α. ΑΣΩΜΑΤΟΥ