ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ

 

Οι Ασωματίτες γιόρτασαν και τίμησαν ξανά τον προστάτη τους Αρχάγγελο Μιχαήλ. Για 43η φορά στην προσφυγιά. Σε μία εκδήλωση στο οίκημα της Ε.Ν.Α. και σε συνεργασία του Σωματείου με το Κοινοτικό Συμβούλιο Ασωμάτου. Με παρόντες ανάμεσα σε άλλους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας, τον Αρχιεπίσκοπο μας Ιωσήφ Σιουέιφ, τον Εκπρόσωπο μας Γιαννάκη Μούσα, τον Πρώην Εκπρόσωπο μας Νίνο Χατζηρούσο, και τον Επίτροπο Ανθρωπιστικών Θεμάτων Κο Φώτη Φωτίου. Στις ομιλίες τους, ο ρόλος της Ε.Ν.Α. εξυμνήθηκε.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΟΛΩΝ. ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ.

Επίσης το θέμα επιστροφής των Μαρωνιτών στα χωριά τους, είναι το ύψιστης προτεραιότητας θέμα που αντιμετωπίζουν και συντονίζονται η Πολιτική και Εκκλησιαστική μας ηγεσία. Παρότρυνση τους, οι Μαρωνίτες να έχουν υπομονή και να εμπιστεύονται την ηγεσία τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συγχωριανούς για την αγάπη και υποστήριξη τους.

Ευχαριστούμε τους επίσημους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε όσους έκαναν εισφορά στο Ιστορικό Σωματείο μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν με το δικό τους τρόπο για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Όλοι μαζί μπορούμε. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΩΜΑΤΟ

 

Περισσότερες φωτογραφίες στην ενότητα φωτογραφίες και στο Facebook

enasomatou IT Team