Σύναξη Μελών στο Σωματείο

Σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και πολύ κέφι έγινε στο Σωματείο του Χωριού μας ΕΝΑ, η έκτακτη σύναξη μελών και φίλων για φαγητό, ποτό, διάφορες εισηγήσεις, διασκέδαση, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 19 Μαΐου 2017.

 

Γυναίκες, άντρες, νέοι και πιο μεγάλοι σε ηλικία κουβέντιασαν, γέλασαν μαζί και αντάλλαξαν διάφορες απόψεις για τον Ασώματό μας, για την πολυπόθητη επιστροφή, για την επικαιρότητα, για το ιστορικό Σωματείο του Χωριού μας ΕΝΑ.  Ακούστηκαν παλιές ιστορίες του Χωρίου μας, των παππούδων μας και της ΕΝΑ μας.  Ανταλλάχθηκαν απόψεις για το παρόν και μέλλον του Χωριού μας, του Σωματείου μας, για την ανασυγκρότηση των νέων μας, την άθλησή τους, τα οικονομικά του Σωματείου μας και τις διάφορες διαδικασίες που τρέχουν προς την ανέγερση του ιδιόκτητου Οικήματος μας στο οικόπεδο που μας παραχώρησε πρόσφατα το Κράτος στη Λακατάμεια.

 

Όλοι μαζί οι συγχωριανοί συνεχίζουμε, διατηρούμε και ενδυναμώνουμε τη φλόγα του Ασωμάτου μας και των συγχωριανών μας.  Όλοι οι παρευρισκόμενοι καθώς και εκείνοι που δεν κατάφεραν να έρθουν αυτή τη φορά, ζήτησαν όπως διοργανώνονται τακτικά τέτοιου είδους όμορφες βραδιές, συνάξεις καθώς και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

 

Σας Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά και Συνεχίζουμε.

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Ασωμάτου.

 

enasomatou IT Team