ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λευκωσία, 9 Ιουνίου 2016

Η Ένωση Νέων Ασωμάτου ανακοινώνει τα ακόλουθα:

  • Μετά από 42 χρόνια προσπαθειών, το Δ.Σ. του ιστορικού Σωματείου της Ένωσις Νέων Ασωμάτου κατάφερε να αποκτήσει συγκεκριμένο τεμάχιο γης, στην περιοχή Λακατάμιας πίσω από το κατάστημα επίπλων Φασουλιώτη, απέναντι από την υπεραγορά Μετρό.

Όλα αυτά τα 42 χρόνια, όλα τα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια του Σωματείου κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την απόκτηση γης για ανέγερση οικήματος χωρίς όμως κανένα θετικό αποτέλεσμα. Κατά την τελευταία 10ετία, το Σωματείο μας, όχι μόνο ως ιστορικό, αλλά και ως το μόνο οργανωμένο σύνολο του χωριού μας είχε την πλήρη βοήθεια και συμπαράσταση του Κοινοτικού Συμβουλίου. Κοινός στόχος ήταν η απόκτηση γης για ανέγερση οικήματος το οποίο θα μπορούσε να στεγάσει όχι μόνο το Σωματείο μας, αλλά και το Κοινοτικό Συμβούλιο Ασωμάτου και την εκκλησιαστική επιτροπή.

  • Η Ε.Ν.Α. ευχαριστεί δημόσια όλα τα προηγούμενα Δ. Σ. του, τον Κοινοτάρχη και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου του, για τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει, για τη στήριξη και βοήθεια τους στην εκπλήρωση αυτού του στόχου.
  • Με βάση τους όρους του συμβολαίου και τους οποίους μετά χαράς η Ε.Ν.Α. έχει αποδεχθεί, στο οίκημα το οποίο θα ανεγερθεί θα συστεγάζεται το Κοινοτικό Συμβούλιο και θα παρέχονται διευκολύνσεις και σε όλα τα οργανωμένα σύνολα του Ασωμάτου αν το επιθυμούν.
  • Η Ε.Ν.Α. προχωρεί μαζί με όλα τα μέλη, τους συγχωριανούς, τα αδέλφια Μαρωνίτες και τους φίλους του προς ολοκλήρωση αυτού του στόχου. Οι πόρτες του Σωματείου ήταν, είναι και θα παραμείνουν ανοικτές για όλους σε πνεύμα συνεργασίας ενότητας και αγάπης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

enasomatou IT Team