Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, η γιορτή του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, Προστάτη του Ασωμάτου.

                  

Όλοι οι συγχωριανοί, Μαρωνίτες και φίλοι να συναντηθούμε και λειτουργηθούμε την Τετάρτη η ώρα 9.00 π.μ. στην εκκλησία του στον Ασώματο, εκεί που ποθούμε να επιστρέψουμε το συντομότερο σε μιά ελεύθερη πατρίδα.

Στις 8.00 μ.μ. της ίδιας ημέρας να συμμετέχουμε όλοι στην καθιερωμένη συνεστίαση που οργανώνει η Ένωση Νέων Ασωμάτου στο οίκημα της στη Λακατάμια.

Θα προσφερθεί πλούσιο δείπνο στη τιμή των 15 ευρώ το άτομο .

Δηλώστε άμεσα την συμμετοχή σας στα τηλέφωνα  99549680, 99610853, 96488780 μέχρι τις 3.9.2023

Η γιορτή του Προστάτη μας Μιχαήλ Αρχαγγέλου, την Τετάρτη 6.9.2023 Εκκλησιασμός στον κατεχόμενο Ασώματο και συνεστίαση της Ένωσης Νέων Ασωμάτου

Τον προστάτη του Ασωμάτου Μιχαήλ Αρχάγγελο γιορτάζουμε και φέτος, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, 2023.  Εδώ και 49 χρόνια μακρυά  από το αγαπημένο μας χωριό, αλλά διατηρώντας τις ευχάριστες μνήμες για τα όσα ζήσαμε στη δική μας γή που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και την οποία έχουμε χρέος να  παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. 

 Αναμένουμε με επιμονή και υπομονή την επιστροφή και επανεγκατάσταση μας στο χωριό μας σε μια ενωμένη και ελεύθερη πατρίδα. Αυτή είναι για μας η μοναδική λύση.

Την Τρίτη  5.9.2023 και ώρα 6.00 μ.μ. θα γίνει εσπερινός στο κατεχόμενο χωριό μας στην εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, ενώ η επίσημη καθιερωμένη λειτουργία θα γίνει την Τετάρτη 6.9.2023 και πάλι στον Ασώματο η ώρα 9.00 π.μ.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, (8.00 μ.μ. ) θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, στο οίκημα της ΕΝΑ στη Λακατάμια που θα γίνει η καθιερωμένη ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ των μελών, συγχωριανών και φίλων. 

Προτρέπονται όλα τα μέλη της ΕΝΑ, οι συγχωριανοί και φίλοι, να επισκεφθούν τον Μιχαήλ Αρχάγγελο στον Ασώματο για να τον δοξάσουμε και να του ζητήσουμε την ελευθερία της πατρίδας μας και επιστροφή στο χωριό μας.

Επίσης παράκληση του Δ. Σ. της ΕΝΑ είναι όπως για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης  της Συνεστίασης κρατήσετε έγκαιρα τις θέσεις σας απευθυνόμενοι σε οποιονδήποτε μέλος του. 

14.8.2023

Απεβίωσε η συγχωριανή μας Άννα Ιωσήφ Λιάτσου

Απεβίωσε σήμερα 12.6.2023 σε ηλικία 82 ετών η συγχωριανή μας Άννα Λιάτσου, σύζυγος του αείμνηστου Ιωσήφ Λιάτσου.

Η κηδεία της αείμνηστης  Άννας θα τελεσθεί αύριο Τρίτη , 13.6.2023 και ώρα 4.00μ.μ. από τον ιερό ναό του Αγίου Μάρωνα  στην Ανθούπολη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Νέων Ασωμάτου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια  στα παιδιά της  Ερμή και Έλενα, στα εγγόνια της, τα αδέλφια της και στους λοιπούς συγγενείς της.

Αιωνία της η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Η παρέα Επιμορφωτικών στην ΕΝΑ

Επιμορφωτικά μαθήματα Υπουργείου Παιδείας

Ηλεκτρολογία – οικιακές συσκευές

 

 

Η Ομάδα της χρονιάς 2022-2023 συμπλήρωσε με επιτυχία την παρακολούθηση των μαθημάτων και εργαστηρίων στη Τεχνική Σχολή Λευκωσίας που έγιναν από τον καθηγητή Ιωάννη Γαλάνο. Οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τα σχετικά τους Πιστοποιητικά και την Τετάρτη  το βράδυ 10.5.2023 διασκέδασαν με τον καθηγητή τους στο σωματείο την Ενωσης Νέων Ασωμάτου στη Λακατάμια απολαμβάνοντας τους μεζέδες του  φίλου Μανώλη.

ΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΑ

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από Ασώματο

Απεβίωσε χτές Μεγάλη Πέμπτη 13/4/2023 σε ηλικία 85 ετών ο Αντώνης Γεωργίου από τον Ασώματο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το Μεγάλο Σάββατο 15/4/2023 στις 2:00μμ στην Εκκλησία Αγίου Μάρωνα στην Ανθούπολη.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην 1.00 μμ στον χώρο της εκκλησίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Νέων Ασωμάτου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην σύζυγο του Κούλλα στις θυγατέρες του Βιολεττα και Γεωργία, στα εγγόνια του, στις αδερφές του και στους λοιπούς συγγενείς του αείμνηστου Αντώνη.

Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

enasomatou IT Team