Απεβίωσε η συγχωριανή μας Αποστόλα Επιφανείου Χατζησολωμού

Απεβίωσε χθές 15.3.2023 σε ηλικία 63 ετών η συγχωριανή μας Αποστόλα Επιφανείου. Η κηδεία της αείμηστης  Αποστόλας θα τελεσθεί αύριο Παρασκευή, 17.3.2023 και ώρα 2.30μ.μ. από τον ιερό ναό του Αγίου Μάρωνα  στην Ανθούπολη ενώ η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριοΤσερίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Νέων Ασωμάτου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στο συζυγό, τα παιδιά της , στα αδέλφια της και στους λοιπούς συγγενείς της.

Αιωνία της η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Συγχαίρουμε τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του προσφυγικού σωματείου , ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τον κ. ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ για την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας  και του εύχονται , δύναμη , υπομονή και υγεία  για να διαχειριστεί  και επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κυπριακός λαός και η Πατρίδα μας.

Δέν έχουμε καμμιά αμφιβολία ότι ο νέος Πρόεδρος θα αναλώσει το άπαν των δυνάμεων του και θα πράξει,  ότι εξαρτάται από αυτόν,  για την επανένωση της πατρίδας  μας και την επιστροφή στη κατεχόμενη γή μας.

Επίσης αναμένουμε από τον νέο Πρόεδρο την υλοποίηση των ιδιαίτερων δεσμεύσεων του προς όφελος της Μαρωνιτικής Κοινότητας.

Απεβίωσε σήμερα η συγχωριανή μας Μάχη Καϊάφα

Απεβίωσε σήμερα 11.2.2023 η συγχωριανή μας Μάχη Αντώνη Καϊάφα σε ηλικία 84 ετών .

Η κηδεία της αείμηστης Μάχης θα τελεσθεί αύριο Κυριακή,12.2.2023 και ώρα 2.00μ.μ. από τον ιερό ναό του Αγίου Μάρωνα στην Ανθούπολη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Νέων Ασωμάτου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στα παιδιά της , στα εγγόνια της και στους λοιπούς συγγενείς της.

Αιωνία της η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Μας έφυγε και ο αγαπητός δάσκαλος Μίμης Χατζηχάννας

Είναι με θλίψη που πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα 8.2.2023 απεβίωσε ο συγχωριανός μας δάσκαλος Μίμης Χατζηχάννας σε ηλικία 80 ετών .

Η κηδεία του αείμηστου μας φίλου Μίμη θα τελεσθεί αύριο Πέμπτή, 9.2.2023 και ώρα 2.00μ.μ. από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Χαρίτων στη Πύλη Πάφου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Νέων Ασωμάτου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στα παιδιά του Εδουάρδο και Μιχάλη, στα εγγόνια του και στους λοιπούς συγγενείς του.

Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Νέα διοίκηση στη καντίνα της ΕΝΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ ενημερώνει τα μέλη, τους φίλους και άλλους επισκέπτες του οικήματος, ότι η καντίνα του σωματείου λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και μπορούν μετά τις 4.00 μ.μ. να ψυχαγωγηθούν σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο θα προσφέρονται διάφορα είδη σχάρας και προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να προβαίνουν έγκαιρα στις κρατήσεις και παραγγελίες τους στο τηλ. 99151119

 
enasomatou IT Team