Ανακοίνωση Κοινοτάρχη Αγίας Μαρίνας για την έκθεση της Μονής Προφήτη Ηλία

Ανακοίνωση Κοινοτάρχη Αγίας Μαρίνας (Σκυλλούρας) για την Έκθεση της Ιεράς Μονής Προφήτη Ηλία στο Δημαρχείο Στροβόλου 3 -11 Νοεμβρίου:


“Ο Κοινοτάρχης και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας (Σκυλλούρας), χαιρετούν και στηρίζουν την Έκθεση Φωτογραφίας και Ζωγραφικής που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Στροβόλου και η Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία,(στο Δημαρχείο Στροβόλου 3 -11 Νοεμβρίου, 2012 ) και καλούν ολους τους Μαρωνίτες και ιδιαίτερα τους Μαρινιώτες να δώσουν το παρών τους.


Την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης αυτής την θεωρούμε δεδομένη αφού ο κύριος οργανωτής της είναι ο πολυτάλαντος Ηγούμενος της Μονής, ο οποίος πάντοτε προσπαθεί να την προβάλλει και να την διατηρεί στις μνήμες Όλων μας, προβάλλοντας ταυτόχρονα και το χωριό μας την Αγία Μαρίνα, που ήταν και είναι άμεσα συνδεδεμένο με την Μονή.

 

Δεν είναι μια συνηθισμένη έκθεση για ανάδειξη δεξιοτήτων στην τέχνη της φωτογραφίας ή της ζωγραφικής αλλά είναι μια Βαρυσήμαντη Εκδήλωση για τη διάσωση και την επιβίωση της Μαρωνιτικής Κοινότητας της Κύπρου. Ας ευαισθητοποιηθούμε και άς προβληματιστούμε όλοι οι Μαρωνίτες της Κύπρου και ας συνεχίσει αυτό το μνημείο, αυτό το Μοναστήρι να είναι για ΟΛΟΥΣ μια ζωντανή και αναμφισβήτητη απόδειξη της ιστορίας μας.


Παράκλησή μας λοιπόν είναι να παραστούμε στα εγκαίνια της έκθεσης αυτής το ερχόμενο Σάββατο 3/11/2012 και ώρα 4:30 μμ στο Δημαρχείο Στροβόλου, και να δείξουμε με την παρουσία μας ότι ΝΑΙ, γνωρίζουμε, υπερασπιζόμαστε και διεκδικούμε τα δίκαια μας, σεβόμαστε, αγωνιζόμαστε και διαφυλάττουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ μας και την ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ μας.

 


Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίας Μαρίνας (Σκυλλούρας)

 

enasomatou IT Team