ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

 

Αγαπητοί συγχωριανοί, αγαπητοί Μαρωνίτες, συνάδελφοι, φίλες και φίλοι

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότατες μου ευχαριστίες σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου μου και του μουσικού ψηφιακού δίσκου, με τίτλο «ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ», που αναφέρεται στην ιστορία της Κοινότητάς μας, στην Κύπρο.

Ήταν μεγάλη η χαρά μου και μεγάλη τιμή για μένα που σας είχα κοντά μου.

Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά, αλλά και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας μας που υποστήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο τη προσπάθεια αυτή και παρευρέθηκαν σε αυτή την πολύ ξεχωριστή για μένα μέρα. Όλον τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που πρόβαλε και διαφήμισε την εκδήλωση, θερμά ευχαριστώ.

Ιδιαίτερα Ευχαριστώ το ιστορικό σωματείο του χωριού μου, την ΕΝΑ Ασωμάτου για τη συμπαράστασή του αλλά και για τη σύσσωμη παρουσία του στην εκδήλωση δείχνοντας έμπρακτα με αυτό τον τρόπο τη στήριξη του σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις των Ασωματητών αλλά και άλλων μελών της Μαρωνιτικής Κοινότητας. Επίσης ευχαριστώ ολόψυχα τόσο τον Κοινοτάρχη Ασωμάτου, Αντώνη Καράχαννα, όσο και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Ασωμάτου για τη στήριξη και παρουσία τους.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς, το Γραφείο του Εκπροσώπου Μαρωνιτών, τον ίδιο τον Εκπρόσωπο και τους συνεργάτες του, τον Παγκύπριο Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Πρόεδρο του, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τον ίδιο τον Υπουργό και τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και τον ίδιο τον Διευθυντή τους, για όλη τη στήριξή τους στη προσπάθεια έκδοσης του βιβλίου μου και του μουσικού ψηφιακού δίσκου.

Τέλος εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου στους συντελεστές της “ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ”: ΝΤΙΝΟ ΠΟΥΛΛΗ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΥΛΛΟ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΗ, καθώς επίσης και τους καταπληκτικούς ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ. Και σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου από τη αρχή μέχρι το τέλος, στη σύζυγο μου, στον υιό μου και στην οικογένεια μου γενικότερα ένα τεράστιο ευχαριστώ !!!

Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

και κάθε καλό για το ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

Σας Ευχαριστώ 

ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ.: 99422221 / 22608037 / 22871500

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Λευκωσία 6 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΩΜΑΤΟΥ

Ο Κοινοτάρχης και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Ασωμάτου συγχαίρουν ολόψυχα τον συγχωριανό μας Ντίνο Κοντό για την συγγραφή και παρουσίαση του βιβλίου του «ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ – ΟΙ ΜΑΡΩΝΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΙΣΤΟΡΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στο Κινηματοθέατρο «Παλλάς».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ επίσης στη σύζυγο του ΣΟΥΖΑΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥ ΚΟΝΤΟΥ για την παρουσίαση και προσφορά πινάκων ζωγραφικής για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς επίσης και το γιο τους ΣΥΝΘΕΤΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ, ΑΒΡΑΑΜ ΚΟΝΤΟ  για την δημιουργία και την άψογη ερμηνεία των τραγουδιών του τα οποία αποτελούν πλέον περιουσία της Κοινότητας μας. Συγχαίρουμε επίσης τον παρουσιαστή Ντίνο Πουλλή, τον Αντώνη Σκούλλο και την Μαριλένα Στεφανή για την εκπληκτική παρουσία τους καθώς επίσης και τους μουσικούς που πλαισίωναν τον νεαρό Αβραάμ.

Καλοτάξιδα να είναι τόσο το βιβλίο όσο και ο ψηφιακός δίσκος.

Καλή συνέχεια και να είστε βέβαιοι ότι το Κοινοτικό συμβούλιο ευρίσκεται στο πλευρό σας.

 

«ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ»

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλοι και φίλες Μαρωνίτες,

Θα χαρώ ιδιαίτερα και θα είναι τιμή για μένα, να σας έχω κοντά μου στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου μου με τίτλο «ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ», που αναφέρεται στην ιστορία της Μαρωνιτικής Κοινότητας, της Κοινότητάς μας, στην Κύπρο. Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση και παράκλησή μου είναι να θεωρηθεί προσωπική για τον καθένα σας.

Σας Ευχαριστώ

ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Στοιχεία επικοινωνίας:

                     Διεύθυνση: Πλάτωνος 13Α, Διαμ. 102, 2040 Στρόβολος, Λευκωσία.

                                 Τηλ.: 99422221 / 22608037 / 22871500

 

                            E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΟΙ ΜΑΡΩΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ
ΜΕ ΑΓΙΟΥΣ ΤΖΙΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ
ΤΖΙΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟ ΜΑΡΩΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΡΩΝΙΤΕΣ

Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ
ΛΙΒΑΝΟ ΤΖΙΑΙ ΣΥΡΙΑ
ΤΖΙΟ ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΕ
ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ
ΕΙΧΑΝ ΤΖΙΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ
ΤΖΙΗ ΜΑΡΩΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΑΡΚΕΨΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ
ΟΙ ΤΟΥΡΤΖΙΟΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
ΤΖΙΟΙ ΜΑΡΩΝΙΤΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ
ΤΟΠΟ ΤΖΙΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Read more: ΟΙ ΜΑΡΩΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

KORMAKITIS GREEN FESTIVAL

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ο ενθουσιασμός με τον οποίο έχει αγκαλιαστεί το KormakitisGreenFestival και ο ρυθμός με τον οποίο συνεχίζονται οι προετοιμασίες με τη συμμετοχή και συνεργασία μεγάλου αριθμού μελών της κοινότητας μας είναι αξιοσημείωτος και σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Επιθυμούμε να ανακοινώσουμε ότι, για πρακτικούς λόγους, ο αριθμός συμμετεχόντων για το εργαστήρι ψηφιδωτού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 στο Κοινοτικό/Πολιτιστικό Κέντρο Κορμακίτη, είναι περιορισμένος στα 20 άτομα. Παρακαλούμε θερμά όπως οι ενδιαφερόμενοι αποταθούν στην κα. Ιωσηφίνα Σκορδή (τηλ. 99940930) ή μέσω εμαιλ στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Τα έξοδα της εκδήλωσης θα καλυφθούν από τους διοργανωτές. Ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει ένα έργο με στοιχεία από τη φύση του Κορμακίτη και της γύρω περιοχής.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και σας περιμένουμε για να δημιουργήσουμε μαζί τα πρώτα σουβενίρ των χωριών μας!

Επιτροπή Νεολαίας Ιδρύματος Ευημερίας Μαρωνιτών Κύπρου

Λευκωσία, 5 Αυγούστου 2013

 

 

enasomatou IT Team