Αγώνας Επισκοπειού - ΕΝΑ

Ο αγώνας της ΕΝΑ στο Επισκοπειό ήταν κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας τα έδοσαν όλα, ψυχή, σώμα, τεχνική και κυρίως όπως πάντα υπομονή. Δημιουργήθηκαν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, στις οποίες τα παιδιά μας περίμεναν ανταπόκριση και σε συνδιασμό με την αθλητοπρέπεια και αθωότητά τους, ξεγελάστηκαν.

 

Η ΕΝΑ προηγήθηκε με γκόλ του Ηλία Κουρά, ενώ στη συνέχεια ισοφάρησε το Επισκοπειό, το οποίο κατάφερε να μπεί μπροστά, αλλά η μαχητικότητα, πνεύμα, συνεργασία των ποδοσφαιριστών και υποστήριξη των οπάδών της ΕΝΑ, απόδωσε και πάλι, μετά από απ'ευθείας πολύ ωραίο φάουλ, από τα λίγα που μας δόθηκαν, που εκτέλεσε ο Πέτρος Γιουσελλής, το οποίο κατέληξε στο δεξιό τρίγωνο του τερματοφύλακα του Επισκοπειού, με σκόρ 2-2.

 

Μπαίνοντας στις καθυστερήσεις...των...14 λεπτών !!!!...το Επισκοπειό κατάφερε να φέρει το τελικό αποτέλεσμα 3-2, ενώ ακριβός μετά το τρίτο τους γκόλ..έλειξε και ο αγώνας...!!!!

 

Αξιοσημείωτη ήταν η απόδοση και πολλαπλές θεαματικές αποκρούσεις του τερματοφύλακά μας Ιωσήφ Γεωργίου, ο οποίος υπέστη τραυματισμούς και θλάσεις αλλά συνέχισε μαχόμενος.

 

ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!! ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ !!!

enasomatou IT Team