2η Αγωνιστική - Νίκη για την ομάδα μας

Το καθήκον τους έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΕΝΑ στην αναμέτρηση με τα Καμπιά, και επανήλθαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα που είχαν την περασμένη αγωνιστική. Μία νίκη, μια ήττα, τέσσερα γκολ υπερ, τρία εκ των οποίων στο σημερινό αγώνα στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας για την συνέχεια της σεζόν.

Κάθε βδομάδα που περνά εδραιώνει την αισιοδοξία και την πίστη πως η ομάδα μπήκε για καλά στον δρόμο των επιτυχιών και πως θα είναι μέσα στους στόχους της. Στον αγώνα με τα Καμπιά, η ΕΝΑ ξεχώρισε με την ποιότητα, αθλητοπρέπεια και αποτελεσματικότητα της, πετυχαίνοντας τρία γκολ ενώ είχε και πολλές χαμένες ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Αναμφίβολα δίκαιη η επικράτηση της ΕΝΑ, που επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα με επιβλητικό στυλ, ικανοποιώντας τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ. Σκόρερ του πρώτου τέρματος ο Ηλίας Κουράς, ενώ ο Δημήτρης Χατζηιωσήφ με την είσοδο του στο δεύτερο ημίχρονο χρίστηκε σκόρερ δύο φορές.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο χρόνος δουλεύει προς όφελος της ΕΝΑ. Από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης και σαν ομάδα αποκτά περισσότερη συνοχή και αυτοπεποίθηση, χάρη στη σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση από τον Ηλία Ζονιά, ενώ οι παίκτες έχουν ανεβάσει στροφές και δείχνουν πως έχουν βρει τον καλό τους εαυτό.


Την επόμενη Κυριακή η προσπάθεια της ΕΝΑ συνεχίζεται στο Επισκοπειό με αντίπαλο την τοπική ομάδα Π.ΚΑΤΕΛΑΡΗΣ Επισκοπειού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί η ώρα 2.30 μ.μ. Η παρουσία όλων απαραίτητη.

enasomatou IT Team