Τελετή των Ιπποτών του Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία μας Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Ασώματο η τελετή των ιπποτών του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων για παιδιά που διεξάγονται στο χωριό μας. 

Οι ιππότες του Αρχάγγελου Μιχαήλ είναι ο πνευματικός στρατός του Θεού και περιλαμβάνει αγόρια και κορίτσια που μέσω των καλών  έργων και την προσευχή πολεμούν το κακό. Βασισμένοι στη μαρωνίτικη καθολική μας πίστη, αφιερωμένοι στο Χριστό στην Αγία Ευχαριστία και με την καθοδήγηση της Παναγίας και του προστάτη και αρχηγού τους Αρχάγγελου Μιχαήλ, αγωνίζονται για το καλό, ζουν μια πνευματική ζωή και είναι απόστολοι και προστάτες της Χριστιανικής μας Πίστης. 

 

Ήταν συγκινητική η παρουσία 27 παιδιών μας τα οποία όλα μαζί έδωσαν την υπόσχεση τους στον Αρχάγγελο Μιχαήλ ότι θα είναι αφιερωμένοι στο Θεό και θα αγωνίζονται για το καλό με όπλα τους το σταυρό και το Ευαγγέλιο. Δόθηκαν στα παιδιά ο σταυρός και η καινή Διαθήκη αφού ευλογήθηκαν από τον Πατέρα. Τα παιδιά μας συμμετείχαν στη λειτουργία διαβάζοντας το Ροδάριο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, παίρνοντας τα Άγια Δώρα και προσφέροντας ειρήνη σε όλους.  

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πάτερ Παύλο, εφημέριο της Εκκλησίας που με τη δική του ενθάρρυνση γεμίζει η εκκλησία μας κάθε Κυριακή με παιδιά που συμμετέχουν στη Θεία Λειτουργία. Επίσης ευχαριστούμε τον Αποστολικό Πρωτονοτάριο ο οποίος καθοδήγησε και στήριξε αυτή την πρωτοβουλία και πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό μας.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο – Το Σωματείο μας Ε.Ν.Α. Ασωμάτου και η εκκλησιαστική επιτροπή υπό την εποπτεία των οποίων γίνονται αυτές οι δραστηριότητες στο κατεχόμενο χωριό μας Ευχαριστούν ιδιαιτέρως τους υπεύθυνους Ηλία και Ηλιάνα Λιάτσου και όλες τις γυναίκες που βοηθούν αυτό το σκοπό. Επίσης όλους τους συγχωριανούς μας που φέρνουν τα παιδιά τους στις συγκεντρώσεις αυτές. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όσους στηρίζουν οικονομικά αυτό τον Ιερό σκοπό μας.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους Ιππότες μας και τους γονείς τους και προτρέπουμε όλα τα παιδιά του Ασωμάτου να έρχονται τις Κυριακές στην εκκλησία μας έτσι ώστε να δίνουμε ζωή στον κατεχόμενο ΑΣΩΜΑΤΟ ΜΑΣ.  

ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

07/11/2010
ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΤΖΟΒΑΝΝΗ

ΤΖΙΟΒΑΝΝΗΣ ΟΡΦΑΝΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΙΙΩΣΗΦ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΕΡΟΥΠΠΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΡΦΑΝΟΥ

ΤΖΟΖΕΦ ΝΕΡΟΥΠΠΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΛΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΗΣ

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΒΙΟΛΑΡΗ

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΛΛΟΥΡΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΧΑΝΝΑ

ΜΟΝΙΚΑ ΜΙΧΑΗΛ

ΗΛΙΑΝΑ ΑΒΡΑΜΗ ΦΡΑΝΤΖΙΑ

ΑΛΕΚΟΣ ΛΙΑΤΣΟΥ

ΜΟΝΙΚΑ ΡΑΦΚΑ ΛΙΑΤΣΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΛΒΙΝΑ ΛΙΑΤΣΟΥ

ΜΑΡΗΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΙΑ

ΗΛΙΑΣ ΦΡΑΝΤΖΙΑ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΙΑΤΣΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΜΗ ΦΡΑΝΤΖΙΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΜΕΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΛΛΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΝΝΟΥΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡ. ΧΑΤΖΗΧΑΝΝΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ

ΠΙΑ ΜΙΣΙΕΛ ΛΙΑΤΣΟΥ

 

Όρκος των Ιπποτών του Αρχαγγέλου Μιχαήλ

ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΜΙΧΑΗΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΣΟΥ!

ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ!

ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΜΙΧΑΗΛ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ. ΑΜΗΝ!

 

ΤΟ ΡΟΔΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Κύριε ελέησε  μας.

Δόξα εις το πατέρα και το υιό και το Άγιο Πνεύμα.

·     1. Με τη μεσιτεία του Αρχάγγελου Μιχαήλ ας μας κάνει άξιους ο Κύριος να έχουμε απέραντη ελεημοσύνη. Αμήν (1 φορά το Πάτερ ημών και 3 φορές το Χαίρε Μαρία)

·     2. Με τη μεσιτεία του Αρχάγγελου Μιχαήλ ας μας δώσει ο Κύριος τη χάρη να φύγουμε από τους δρόμους της αμαρτίας.  Αμήν ( 1 φορά το Πάτερ ημών και 3 φορές το Χαίρε Μαρία)

·     3. Με τη μεσιτεία του Αρχάγγελου Μιχαήλ ας μας εμπεδώσει ο Κύριος στις καρδιές μας ειλικρινή πνεύμα ταπεινότητας. Αμήν (1 φορά το Πάτερ ημών και 3 φορές το Χαίρε Μαρία)

·     4. Με τη μεσιτεία του Αρχάγγελου Μιχαήλ ας μας δώσει ο Κύριος τη χάρη να κυβερνούμε τις αισθήσεις μας και να νικούμε τα πάθη μας. Αμήν (1 φορά το Πάτερ ημών και 3 φορές το Χαίρε Μαρία)

·     5. Με τη μεσιτεία του Αρχάγγελου Μιχαήλ ας προστατέψει ο Κύριος τις ψυχές μας έναντι των πειρασμών του διαβόλου. Αμήν (1 φορά το Πάτερ ημών και 3 φορές το Χαίρε Μαρία)

·     6. Με τη μεσιτεία του Αρχάγγελου Μιχαήλ ας μας προστατέψει ο Κύριος από το κακό. Αμήν (1 φορά το Πάτερ ημών και 3 φορές το Χαίρε Μαρία)

·     7. Με τη μεσιτεία του Αρχάγγελου Μιχαήλ ας μας γεμίσει ο Κύριος τη ψυχή μας με ειλικρινή πνεύμα υπακοής. Αμήν (1 φορά το Πάτερ ημών και 3 φορές το Χαίρε Μαρία)

·     8. Με τη μεσιτεία του Αρχάγγελου Μιχαήλ ας διατηρήσει ο Κύριος τη πίστη μας και τα καλά μας έργα έτσι ώστε να απολαύσουμε τη δόξα του Παραδείσου. Αμήν (1 φορά το Πάτερ ημών και 3 φορές το Χαίρε Μαρία)

·     9. Με τη μεσιτεία του Αρχάγγελου Μιχαήλ ας μας προστατέψει ο Κύριος σε αυτή την επίγεια ζωή και να μας οδηγήσει στον Παράδεισο. Αμήν (1 φορά το Πάτερ ημών και 3 φορές το Χαίρε Μαρία)

Ω ένδοξε Πρίγκιπα Άγιε Μιχαήλ, αρχηγέ  και διοικητή των ουράνιων αγγέλων, προστάτη των ψυχών, εξολοθρευτή των κακών πνευμάτων, υπηρέτη στο ναό του Θεού  απελευθέρωσε μας από κάθε κακό, σε εμάς που ερχόμαστε σε σένα με εμπιστοσύνη και βοήθησε μας να υπηρετούμε το Θεό πιο πιστά καθημερινά.

Προσευχήθου για εμάς ένδοξε Άγιε Μιχαήλ, πρίγκιπα της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού  να γίνουμε άξιοι των υποσχέσεων του.

Ω ένδοξε Θεέ που με την αγάπη σου και την επιθυμία σου να σωθούν όλοι οι άνθρωποι διόρισες τον Αρχάγγελο Μιχαήλ , Πρίγκιπα της Εκκλησίας σου, κάμε μας άξιους να απελευθερωθούμε από όλους τους εχθρούς μας έτσι ώστε κανείς να μην μας ενοχλεί την ώρα του θανάτου για να καθοδηγούμαστε από τη Θεότητα σου.  Ευλόγησε μας κύριε. Αμήν

 


 

 

 

 

enasomatou IT Team