Εκδηλώσεις για την γιορτή του Μιχαήλ Αρχαγγέλου,2012

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΑ και το Κοινοτικό Συμβούλιο  Ασωμάτου ενημερώνουν  όλους τους Μαρωνίτες και φίλους του Ασωμάτου ότι με την ευκαιρία της φετινής γιορτής του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, προστάτη του Ασωμάτου, προγραμματίστηκαν τα ακόλουθα:

 

 

Αιμοδοσία,

Την Παρασκευή 31. 8.2012 και από τις 8.00 μ.μ. στο οίκημα της ΕΝΑ στην Λευκωσία. Παρακαλούνται τα μέλη , συγχωριανοί και φίλοι όπως δηλώσουν συμμετοχή και προσφέρουν αίμα στους συνανθρώπους μας που το έχουν άμεση ανάγκη για να ζήσουν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΝΑ.

 Τετάρτη,  5 Σεπτεμβρίου, 2012 και ώρα 6.30 μ.μ.

 Εσπερινός στην εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στον Ασώματο. Αξίζει να αναφερθεί ότι στον εσπερινό εκτός από τον Αρχιεπίσκοπο μας θα παρευρεθούν και άλλοι ιεράρχες που θα ευρίσκονται στην Κύπρο με την  ευκαιρία του Συνεδρίου Ανατολικών Εκκλησιών .

 Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2012 και ώρα 9.30 π.μ.

 Επίσημη λειτουργία στον Ασώματο στην εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου.

 Η παρουσία όλων μας στον Ασώματο κρίνεται απαραίτητη με σκοπό να ανανεώσουμε την πίστη και την ελπίδα μας  και να παρακαλέσουμε όλοι μαζί τον Μιχαήλ Αρχάγγελο να συντομεύσει την ημέρα της επιστροφής μας.

 Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2012 και ώρα 7.30 μ.μ.

Γιορταστική συνεστίαση των κατοίκων και φίλων του Ασωμάτου στο Κέντρο Μακεδονίτισσα στη Λευκωσία. Παράκληση είναι όπως για σκοπούς προγραμματισμού  δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας . Κατά την εκδήλωση θα απονεμηθούν τα βραβεία της Ε.Ν.Α.,  στο καλύτερο τελειόφοιτο των δημόσιων λυκείων και στον καλύτερο τελειόφοιτο των Ιδιωτικών Σχολείων κατά το σχολικό έτος 2011-2012. Όσοι δεν υπόβαλαν αντίγραφο του απολυτηρίου τους καλούνται να το πράξουν το συντομότερο και όχι αργότερα από την Δευτέρα 3.9.2012.

Για προκρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με οποιονδήποτε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσις Νέων Ασωμάτου.

 


 

enasomatou IT Team