Εκδηλώσεις για τη Γιορτή Μιχαήλ Αρχαγγέλου

Η Ένωση Νέων Ασωμάτου ανακοινώνει προς όλους τους συγχωριανούς μας και προς όλους τους Μαρωνίτες το καθιερωμένο Ετήσιο Πρόγραμμα για τη γιορτή του Μιχαήλ Αρχαγγέλου:

 

Αιμοδοσία 31 Αυγούστου

Στις 31 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή θα γίνει αιμοδοσία στο οίκημα του Σωματείου και παρακαλούνται όσοι μπορούν, να δώσουν αίμα για τον Ιερό αυτό σκοπό.

Εσπερινός  5 Σεπτεμβρίου στον Ασώματο

Μετά από προσπάθειες του Κοινοτάρχη και του Κοινοτικού του Συμβουλίου διευθετήθηκε εσπερινός στο χωριό μας στις 5 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη.

Λειτουργία 6 Σεπτεμβρίου στον Ασώματο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μετά από ενέργειες του Κοινοτάρχη και του Κοινοτικού Συμβουλίου, διευθετήθηκε λειτουργία την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, ημέρα του προστάτη μας Μιχαήλ Αρχαγγέλου, όπου αναμένεται κοσμοσυρροή τόσο από τους συγχωριανούς μας όσο και από άλλους Μαρωνίτες αδελφούς μας.

Συνεστίαση 7 Σεπτεμβρίου

Το Σωματείο μας θα πραγματοποιήσει την Ετήσια Συνεστίαση του επί τη ευκαιρία της γιορτής του προστάτη μας.. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι διαπρέψαντες αριστούχοι μαθητές μας τόσο στη Δημόσια όσο και στην ιδιωτική Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα θα τιμηθούν ο πρώτος τελειόφοιτος αριστεύσας μαθητής Ιδιωτικής Εκπαίδευσης όσο και ο πρώτος τελειόφοιτος αριστεύσας μαθητής Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Για όλες τις πιο πάνω εκδηλώσεις τόσο το η Ε.Ν.Α. Ασωμάτου όσο και το Κοινοτικό Συμβούλιο θα σας ενημερώσουν με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.

enasomatou IT Team