ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΚΟ - ΓΙΑΝΝΟΣ ΛΑΚΚΟΤΡΥΠΗΣ

Αγαπημένοι μου Μαρωνίτες,

Απευθυνόμαστε ξανά σε σας, που αποτελείται την ανεξίτηλη πηγή ενέργειας για ανάμειξη μας στα κοινά. Σε σας που πάντα είστε εκεί όταν χρειαστεί και που πάντα μπορούμε να στηριχτούμε. Σε όλους εσάς που αφουγκράζεστε και μοιράζεστε τις δικές μας ανησυχίες και προβληματισμούς για μια περήφανη κοινότητα που όμως κινδυνεύει και αιμορραγεί.

Στις 9 Φεβρουαρίου 2014 διεξάγεται η δεύτερη φάση των εσωκομματικών εκλογών του Δημοκρατικού Κόμματος για ανάδειξη ηγεσίας και συλλογικών οργάνων. Η συμμετοχή αρκετών υποψηφίων μελών της κοινότητας μας στην εκλογική αυτή διαδικασία, καθώς και άλλων φίλων συναγωνιστών, είναι πολύ σημαντική και κρίσιμη. Το συνεχές μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο λειτουργούμε καθώς και οι αναμενόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό και στην οικονομία, απαιτεί και επιβάλλει την συμμετοχή μελών της κοινότητας μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

 

Είναι ακριβώς γι' αυτό το λόγο που ζητούμε, ακόμα μια φορά, την στήριξη σας για εκλογή στο Εκτελεστικό Γραφείο, στην Κεντρική και Επαρχιακή Επιτροπή του ΔΗΚΟ.

Η δική σας στήριξη αποτελεί θωράκιση των συμφερόντων και ασπίδα από ενδεχόμενο αφανισμό της κοινότητας μας.

Η δική σας προσέλευση στις κάλπες θα βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στον αγώνα μας για επιβίωση και ευημερία.

Αγαπημένα μου αδέλφια,

Η απαξίωση της πολιτικής δίνει σε άλλους την ευκαιρία να αποφασίζουν για μας ενώ η συμμετοχή σε αυτή δίνει την τύχη στα δικά μας χέρια. Στηρίξετε ΟΛΟΥΣ εμάς που διεκδικούμε θέση στα συλλογικά όργανα του ΔΗΚΟ.

Δώστε την ευκαιρία στον εγκλωβισμένο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ, την σκλαβωμένη ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, τον μαρτυρικό ΑΣΩΜΑΤΟ και την πονεμένη ΚΑΡΠΑΣΙΑ να ακουστούν.

Η δική σας μαζική συμμετοχή αποτελεί τεράστια δύναμη που ΜΑΖΙ θα αξιοποιήσουμε, και συλλογικά θα διαχειριστούμε.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΡΩΝΙΤΗ.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.......

Γιάννος Λακκοτρύπης

(υποψήφιος για το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗ.ΚΟ αρ 22)

enasomatou IT Team