ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΔΗΣΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ

Πρώτα και πάνω από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου όλα τα μέλη και των τριών θρησκευτικών ομάδων της Κύπρου, Μαρωνιτών, Αρμεναίων και Λατίνων που υπερψήφισαν τον υποψήφιο μας για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη. Αυτή η στήριξη συνέβαλε ουσιαστικά στο μεγάλο ποσοστό αλλά και την πρωτιά που εξασφάλισε ο ηγέτης της αλλαγής από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

 

Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ αλλά και να ευχαριστήσω το μικτό εκλογικό επιτελείο ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ Μαρωνιτών το οποίο δούλεψε άψογα σε όλα τα εκλογικά κέντρα που ψήφιζαν μέλη της κοινότητας με επίκεντρο την Ανθούπολη , τον Κοτσιάτη και την Λεμεσό. Όλοι μαζί πετύχαμε να εξασφαλίσουμε εκπληκτικά και ανεπανάληπτα ποσοστά για τον υποψήφιο μας που ξεπερνούν το 85% του εκλογικού σώματος της κοινότητας. Όλοι όσοι ανέλαβαν καθήκοντα πριν και κατά την διάρκεια της ημέρας των εκλογών πέτυχαν απόλυτα στην αποστολή τους και είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων και υπόδειγμα προσφοράς και εθελοντισμού.

Η ολοκλήρωση της αποστολής μας θα είναι την ερχόμενη Κυριακή όταν θα εκλέξουμε τον υποψήφιο μας Νίκο Αναστασιάδη στην προεδρία της Κύπρου με ισχυρή λαϊκή εντολή. Για να το κατορθώσουμε αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε ακατάπαυστα τον αγώνα μας. Ο εφησυχασμός, η απάθεια, η αποχή και η αδιαφορία οδηγούν στη συνέχιση των ίδιων καταστροφικών πολιτικών που οδήγησαν την Κύπρο στη χρεοκοπία.

Όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις που αλλάζουν την Κύπρο. Στηρίζουμε αποφασιστικά το Νίκο Αναστασιάδη.

 

Φραγκίσκος Φράγκος

Επίτροπος Θρησκευτικών Ομάδων ΔΗΣΥ

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

 

 

enasomatou IT Team