Ανακοίνωση

HStellaOrientis (Cyprus) Ltd, Αρχιεπισκοπής Μαρωνιτών Κύπρου σε συνεργασία με την Επαρχία

Notre Dame de Secours JouniehΛιβάνου

και υπό την αιγίδα του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ,

 σας προσκαλεί σε προσκύνημα στα Βήματα των Αγίων μας στο Λίβανο,

από 28 Ιουνίου - 3 Ιουλίου, 2015.


Πρόγραμμα

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 - Αναχώρηση από την Λάρνακα και άφιξη στη Βηρυτό το βράδυ. Περιήγηση με το λεωφορείο για να δούμε την κοσμοπολίτικη πόλη της Βηρυτού (Beιrut by night) και ακολούθως τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της πόλης.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 - Το πρωί αναχώρηση για το σπήλαιο της Jeida (Jeida Grotto) με τους περίφημους σταλακτίτες και ακολούθως επίσκεψη στη Χαρίσα (Notre Dame du Liban Harissa). Το απόγευμα επίσκεψη στο Πατριαρχείο μας στο Bkirke όπου θα έχουμε συνάντηση με τον Πατριάρχη μας, Εκλαμπρότατο Καρδινάλιο Bechara Poutros Rai.

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015  - Το πρωί αναχώρηση για την περιοχή Bcharre. Επίσκεψη στο καλοκαιρινό Πατριαρχείο στο Dimane και αμέσως μετά αναχωρούμε για τον τόπο γεννήσεως του μεγάλου μας Αγίου Charbel, στο χωριό Beka-Kafra. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην κοιλάδα Qannoubine  και στη συνέχεια επίσκεψη στους πασίγνωστους  Κέδρους του Λιβάνου και τo Μουσείο KhalilGibran.

Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015 - Το πρωί αναχώρηση για να επισκεφθούμε τα μοναστήρια  και τους τάφους των Αγίων μας, της Αγίας Ρεβέκας, του Αγίου Χαρτίνη και του Μακάριου Εστεφάν. Το  μεσημέρι θα επισκεφθούμε την πόλη Kour στο Batroun όπου θα μας φιλοξενήσουν οι κάτοικοι της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι και τον τάφο του Αγίου Charbel στο  Annaya. Στην επιστροφή προς την Βηρυτό θα επισκεφθούμε την πόλη Jbeil  Byblos. Εκεί για όσους επιθυμούν θα υπάρχει περιήγηση με πλοιάριο (προαιρετική περιήγηση).

Πέμπτη 02 Ιουλίου 2015  - Το πρωί αναχώρηση για να επισκεφθούμε την πόλη Zahle και τον ναό της Παναγίας. Ακολούθως θα επισκεφθούμε το οινοποιείο στη Ksara και στη συνέχεια το μοναστήρι των Ιησουιτών  στο Taanayel όπου παράγουν τυροκομικά προϊόντα. Θα ακολουθήσει μια σύντομη περιήγηση στη λίμνη Taanayel και στο παρακείμενο δάσος.

Παρασκευή 03 Ιουλίου 2015 -  Ημέρα ελεύθερη για περιήγηση και ψώνια στην αγορά της Βηρυτού. Το βράδυ επιστροφή στη Λάρνακα.

Σημείωση:   Η τιμή συμπεριλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο με τους φόρους, το ξενοδοχείο με το πρόγευμα, το λεωφορείο, τα ασφάλιστρα και τις εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους.

Πληροφορίες/Κρατήσεις: Μαρία Σκορδή Τηλ. 99562712 -  Έλλη Ορφανίδη Τηλ. 99497381                                                 Μέχρι 10 Μαίου 2015

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

 

 

 

enasomatou IT Team