Εκδηλώσεις για την Εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ

 

Η Ένωσης Νέων Ασωμάτου ανακοινώνει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο 2014, με την ευκαιρία της γιορτής του προστάτη μας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 7:30-9:30μ.μ.: Θα γίνει η ετήσια καθιερωμένη αιμοδοσία στο οίκημα του Σωματείου σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Ασωμάτου, εις μνήμη όλων των συγχωριανών μας.  Παρακαλούνται όσοι προτίθενται να δώσουν αίμα όπως δηλώσουν τα ονόματα τους στα τηλέφωνα 99610853, 99510715, 96488780.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 6:30μ.μ.: Θα γίνει εσπερινός στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Ασώματο.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 9:30π.μ.: Ημέρα της γιορτής του προστάτη μας, θα γίνει λειτουργία το πρωί στον Ασώματο.

Συνεστίαση: Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου:Toβράδυ 7:30μ.μ. της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνεστίαση του Σωματείου στο κέντρο ‘Μαρκί’. Τιμή εισόδου 15 Ευρώ το άτομο, για παιδιά 5-10 ετών 5 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει φαγητό-μπουφέ, κυπριακό ποτό απεριόριστο, μουσική, διασκέδαση.

Βράβευση Τελειόφοιτων: Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης η Ε.Ν.Α. Ασωμάτου θα βραβεύσει τον πρώτο τελειόφοιτο αριστούχο μαθητή Μέσης Δημόσιας Εκπαίδευσης και τον πρώτο τελειόφοιτο αριστούχο μαθητή Μέσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Γι’ αυτό όσοι μαθητές ενδιαφέρονται, παρακαλούνται όπως παραδώσουν έγκαιρα το απολυτήριο τους σε οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.

 

Συγχωριανοί Ασωματήτες,

 

Η Ε.Ν.Α. Ασωμάτου σας καλεί όλους ανεξαίρετα όπως στηρίξετε τις δραστηριότητες μας οι οποίες έχουν ως σκοπό τη διατήρηση της μνήμης του χωριού μας μέχρι την ποθητή επιστροφή. Σας καλεί όπως δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στις πιο πάνω εκδηλώσεις για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν άρτιες και επιτυχημένες εκδηλώσεις, αντάξιες του ονόματος και της ιστορίας του Χωριού και του Σωματείου μας. Τηλέφωνα 99610853, 99510715, 96488780.

Με εκτίμηση,

 

Δ.Σ. Ε.Ν.Α. ΑΣΩΜΑΤΟΥ 

enasomatou IT Team