Ανακοίνωση της Ένωσης Νέων Ασωμάτου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Ασωμάτου ανακοινώνει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με την ευκαιρία της γιορτής του προστάτη μας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

 

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου: Θα γίνει η ετήσια καθιερωμένη αιμοδοσία στο οίκημα του Σωματείου εις μνήμη όλων των συγχωριανών μας. Παρακαλούνται όσοι προτίθενται να δώσουν αίμα όπως δηλώσουν τα ονόματα τους στα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου.

 

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου: Θα γίνει εσπερινός στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Ασώματο.

 

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου: Ημέρα της γιορτής του προστάτη μας, θα γίνει λειτουργία στον Ασώματο.

 

Συνεστίαση: Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου: To βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνεστίαση του Σωματείου στο κέντρο ‘Μαρκί’. Τιμή εισόδου 15 Ευρώ το άτομο το οποίο περιλαμβάνει φαγητό-μπουφέ και κυπριακό ποτό απεριόριστο.

 

Βράβευση Τελειόφοιτων: Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης η Ε.Ν.Α. Ασωμάτου θα βραβεύσει τον πρώτο τελειόφοιτο αριστούχο μαθητή Μέσης Εκπαίδευσης και τον πρώτο τελειόφοιτο αριστούχο μαθητή Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Γι αυτό όσοι μαθητές ενδιαφέρονται, παρακαλούνται όπως παραδώσουν έγκαιρα το απολυτήριο τους σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου.

Νεώτερες πληροφορίες για τις πιο πάνω εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν αργότερα.

 

Συγχωριανοί Ασωματίτες,

 

Το Δ.Σ. της Ε.Ν.Α. Ασωμάτου σας καλεί όλους ανεξαίρετα όπως στηρίξετε τις δραστηριότητες του Σωματείου οι οποίες έχουν ως σκοπό τη διατήρηση της μνήμης του χωριού μας μέχρι την ποθητή επιστροφή. Σας καλεί όπως δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στις πιο πάνω εκδηλώσεις για να μπορέσει να πραγματοποιήσει άρτιες και επιτυχημένες εκδηλώσεις, αντάξιες του ονόματος και της Ιστορίας του. 

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Ε.Ν.Α. ΑΣΩΜΑΤΟΥ

 

 

enasomatou IT Team