Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Νέων Ασωμάτου

Σε συνεδρία τους που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου 2014 τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσις Νέων Ασωμάτου καταρτίστηκαν σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος

Μιχάλης Χατζημιχαήλ

99436982

Αντιπρόεδρος

Αντώνης Φραντζιάς

99610853

Γενικός Γραμματέας

Μάριος Χατζηζωρζής

99359658

Ταμίας

Τζόζεφ Πελεκάνος

96488780

Έφοροι Αθλ. Εκδηλώσεων

Αντώνης Στεφανής

99464592

 

Τζόζεφ Αντωνιάδης

99330825

Έφοροι Καλ/χνικών Εκδηλώσεων

Ιάκωβος Κοντός

99510715

 

Αντρέας Ορφανός

99675978

 

Αντώνης Αλεξάντρου

99585899

 

Μύνημα του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστορικού Σωματείου της Ένωσις Νέων Ασωμάτου, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλα τα μέλη του Σωματείου μας, ότι θα εργαστούμε με ζήλο και αφοσίωση για τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Σωματείου μας. Θα εργαστούμε όλοι σκληρά σε πνεύμα συνεργασίας για την επίτευξη των στόχων του αλλά προτίστως για τη διαφύλαξη του ονόματος και της ύπαρξης του.

Σε όλους τους συγχωριανούς στέλλουμε το μήνυμα της αγάπης τονίζοντας τους, ότι οι πόρτες του Σωματείου μας είναι πάντοτε ανοικτές για όλους γιατί είναι το Σωματείο του Ασωμάτου και ανήκει σε όλους,   μηδενός εξαιρουμένου. Η ΕΝΑ Ασωμάτου ήταν, είναι και θα παραμείνει το Σωματείο που ενώνει όλους τους Ασωματίτες.

Τέλος, στέλλουμε την αγάπη μας προς τους συγχωριανούς που διαμένουν στη Λεμεσό, στη Λάρνακα, και την Πάφο. Ειδικότερα όμως στέλλουμε την αγάπη μας στους ξενιτεμένους συγχωριανούς που παρακολουθούν με αγωνία και ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα στο χωριό μας μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Η σκέψη μας είναι στραμμένη σε όλους.

Η Ένωσις Νέων Ασωμάτου συνεχίζει την πορεία της με αισιοδοξία. Χρειάζεται όμως όσο ποτέ άλλοτε την στήριξη και αγάπη όλων σας. Εισηγήσεις και καλόπιστη κριτική είναι καλοδεχούμενες. Ο μηδενισμός δεν έχει θέση σε αυτή την πορεία.

Με αυτές τις σκέψεις κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.

Με εκτίμηση,

Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσις Νέων Ασωμάτου

 

enasomatou IT Team