Ε.Ν.Α. - ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2013


Με την ευκαιρία  των γιορτών του Πάσχα η Ένωση Νέων Ασωμάτου εύχεται σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και τους πληροφορεί ότι προγραμματίστηκαν οι  ακόλουθες θρησκευτικές τελετές και εκδηλώσεις:

Την Αγία Τετάρτη 1.5.2013 και ώρα 7.00’ θα γίνει εσπερινός στην εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στον Ασώματο τον οποίο θα τελέσει ο Μακαριότατος  Αρχιεπίσκοπος  Μαρωνιτών Κύπρου  Ιωσήφ Σιουέιφ.

Την Κυριακή 5.5.2013 , ημέρα του Πάσχα και ώρα 9.30΄θα γίνει η επίσημη λειτουργία στην εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στον Ασώματο την οποία θα τελέσει ο ιερέας του Ασωμάτου.

Την Δευτέρα του Πάσχα 6.5.2013 και ώρα 10.00΄και πάλι στον Ασώματο θα τελεσθεί  επίσημη λειτουργία στην εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου πιθανότατα από τον Μακαριότατο  Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου  Ιωσήφ Σιουέιφ και τον εφημέριο του Ασωμάτου. Θα ακολουθήσει ο θρήνος της Παναγίας.

Επίσης

Την Αγία Παρασκευή 3.5.2013 το σωματείο της Ε.Ν.Α. όπως κάθε χρόνο θα αναλάβει να στολίσει τον Επιτάφιο για την Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Χαρίτων στην Λευκωσία και παρακαλούνται όλοι οι νέοι και νέες του Ασωμάτου να λάβουν μέρος και βοηθήσουν για τον ιερό αυτό σκοπό. Μετά τον Επιτάφιο θα ακολουθήσει ο θρήνος της Παναγίας από μέλη της ΕΝΑ.

Όλοι οι συγχωριανοί μας και ιδιαίτερα οι νέοι μας καλούνται να παρευρεθούν τόσο στις ιερές τελετές στον Ασώματο και συμμετάσχουν στις άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα γίνουν στις ελεύθερες περιοχές.

 
enasomatou IT Team