Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Α. συγχαίρει τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ελπίζει για καλύτερες ημέρες για την πατρίδα μας

Η δημοκρατική απόφαση του Κυπριακού λαού να εκλέξει στις 24 Φεβρουαρίου, 2013 τον κ. Νίκο Αναστασιάδη ως νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από όλα τα μέλη της Ένωσης Νέων Ασωμάτου και από όλη την Μαρωνιτική Κοινότητα.

Τα μέλη της Ε.Ν.Α.  εκφράζουν την εκτίμηση ότι τόσο ο νέος Πρόεδρος ως ένας έμπειρος , δυναμικός και αποφασιστικός  πολιτικός  και οι διακεκριμένες προσωπικότητες που συνθέτουν το νέο Υπουργικό Συμβούλιο θα βγάλουν από τα σημερινά αδιέξοδα τον τόπο , θα επανατοποθετήσουν το πολιτικό μας πρόβλημα στη σωστή του πορεία , και θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και πολιτικές που θα οδηγήσουν σε ανάκαμψη την φθίνουσα πορεία της οικονομίας που τα τελευταία χρόνια διαβρώνει το βιοτικό επίπεδο του λαού και αυξάνει καθημερινά την ανεργία,  ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους.

Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Αναστασιάδης που εκλέχθηκε  στην Προεδρία με ένα πολύ υψηλό ποσοστό με την υποστήριξη του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ, του Ευρωπαϊκού Κόμματος και άλλων ομάδων πολιτών διαθέτει μια ισχυρή υποστήριξη για να κυβερνήσει τον τόπο ως Πρόεδρος όλων των κυπρίων, και πρόσθετα τα μέλη του Υπουργικού του Συμβουλίου  κατέχουν τις επιστημονικές γνώσεις και εμπειρίες για να τον  βοηθήσουν στο πολύ δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Α. με συγχαρητήριο τηλεγράφημα του προς τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας δηλώνει την υποστήριξη του στο πρόσωπο του και του εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο υπό τις σημερινές συνθήκες έργο που αναλαμβάνει. Επίσης συγχαρητήριο  τηλεγράφημα της  Ε.Ν.Α. στάλθηκε προς τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ κ. Μάριο Κάρογιαν για την καθοριστικής σημασίας συμμετοχή του και του Κόμματος του στην εκλογή του κ. Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας  ως επίσης και στον φίλο της Ε.Ν.Α. νέο Υπουργό Εσωτερικών κ. Χάσικο.


Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουμε Υπουργό ΜαρωνίτηΟ διορισμός του κ. Γιώργου Λακκοτρύπη στο σημαντικό Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού προκάλεσε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση στην Μαρωνιτική Κοινότητα γιατί εκτός του ότι πρόκειται για ένα προσοντούχο άξιο και ικανό νέο που χωρίς αμφιβολία αναμένεται να αποδώσει στα μέγιστα , είναι η πρώτη φορά που ένας Μαρωνίτης διορίζεται ως Υπουργός της Δημοκρατίας.

Ο κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, όπως είναι γνωστό ήταν και είναι ένας πολύ ένθερμος  υποστηρικτής και φίλος της Ε.Ν.Α. και ο διορισμός του ως Υπουργού αποτελεί μεγάλη τιμή για την μικρή μας κοινότητα και για αυτό συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά τόσο τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ κ. Μάριο Κάρογιαν για την απόφαση τους αυτή.

Δεν έχουμε καμιά απολύτως αμφιβολία ότι ο νέος Υπουργός μας, όπως εξάλλου διαπιστώνεται και από τις πρώτες αντιδράσεις του Κυπριακού λαού, θα επιτελέσει σωστό έργο και σημαντική πρόοδο στους σημαντικούς για την οικονομία τόπου τομείς που έχει αναλάβει.

Το Δ.Σ. της Ε.Ν.Α. με σχετικό του τηλεγράφημα συνεχάρη τον κ. Γιώργο Λακκοτρύπη και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ρόλο που έχει αναλάβει.

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα προς τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη , τον Μαρωνίτη Υπουργό κ. Γ. Λακκοτρύπη και άλλους Υπουργούς απέστειλε  και το Κοινοτικό Συμβούλιο Ασωμάτου.

 

enasomatou IT Team