Η παρέα Επιμορφωτικών στην ΕΝΑ

Επιμορφωτικά μαθήματα Υπουργείου Παιδείας

Ηλεκτρολογία – οικιακές συσκευές

 

 

Η Ομάδα της χρονιάς 2022-2023 συμπλήρωσε με επιτυχία την παρακολούθηση των μαθημάτων και εργαστηρίων στη Τεχνική Σχολή Λευκωσίας που έγιναν από τον καθηγητή Ιωάννη Γαλάνο. Οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τα σχετικά τους Πιστοποιητικά και την Τετάρτη  το βράδυ 10.5.2023 διασκέδασαν με τον καθηγητή τους στο σωματείο την Ενωσης Νέων Ασωμάτου στη Λακατάμια απολαμβάνοντας τους μεζέδες του  φίλου Μανώλη.

ΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΑ

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από Ασώματο

Απεβίωσε χτές Μεγάλη Πέμπτη 13/4/2023 σε ηλικία 85 ετών ο Αντώνης Γεωργίου από τον Ασώματο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το Μεγάλο Σάββατο 15/4/2023 στις 2:00μμ στην Εκκλησία Αγίου Μάρωνα στην Ανθούπολη.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην 1.00 μμ στον χώρο της εκκλησίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Νέων Ασωμάτου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην σύζυγο του Κούλλα στις θυγατέρες του Βιολεττα και Γεωργία, στα εγγόνια του, στις αδερφές του και στους λοιπούς συγγενείς του αείμνηστου Αντώνη.

Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ εύχεται σε όλους τους συγχωριανούς και σε όλους τους χριστιανούς της πατρίδας μας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ μαζί με την ευχή όπως με την ανάσταση του ΚΥΡΙΟΥ αναστηθούν τα σκλαβωμένα εδάφη της πατρίδας μας .

Απεβίωσε ο Ναπολέων Αντωνίου

Απεβίωσε  ο γνωστός μας φωτογράφος

Ναπολέων Αντωνίου από τον Ασώματο

Οσοι από έμας έζησαν στον Ασώματο ή στα άλλα γύρω χωριά της περιοχής μας μέχρι την Τούρκικη εισβολή, θα θυμούνται πολύ καλά τον αγαπητό μας φωτογράφο Ναπολέων ο οποίος μας έχει όλους φωτογραφίσει, είτε στο σχολείο είτε σε γιορτές και άλλες εκδηλώσεις. 

Δυστυχώς ο εξαίρετος αυτός  για την εποχή του , φωτογράφος, μας έχει σήμερα εγκαταλείψει σε ηλικία 88 ετών . Η κηδεία του αείμηστου Ναπολέων  θα τελεσθεί αύριο Πέμπτή 6.4. 2023 και ώρα 4.00 μ.μ. από τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Χαρίτων στην Λευκωσία. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Νέων Ασωμάτου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη συζυγό, τα παιδιά και τα εγγόνια του , και στους λοιπούς συγγενείς του.

Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

4o Ετήσιο Μνημόσυνο Μιχάλη Ηλία Μαλτεζου

Τελείται το Σαββατο 1/4/2023 και ώρα 8:30 π.μ. στην εκκλησία Αγ. Μάρωνα στην Ανθουπολη το 4ο ετήσιο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μας Μιχάλη Η. Μαλτεζου και καλούμε όσους τιμούν τη μνημη του να προσευχηθουν μαζί μας για την ανάπαυση της ψυχής του.

enasomatou IT Team