ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσις Νέων Ασωμάτου κατά την συνεδρία του που έγινε  στις 5.4.2023 αποφάσισε την σύγκληση της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 6.30 μ.μ. στο οίκημα της στη Λακατάμια. 

Σύμφωνα με το Καταστατικό οι κύριες εργασίες της Συνέλευσης είναι  οι ακόλουθες: 

α)  Έκθεση των πεπραγμένων από τον Πρόεδρο ή τον Γενικό Γραμματέα ή από άλλο μέλος του Δ.Σ.  

β)  Έκθεση της οικονομικής κατάστασης από τον ταμία και Έκθεση των Ελεγκτών

γ)  Προγραμματισμός δραστηριοτήτων και εισηγήσεις μελών

δ)  Ενημέρωση για τις εργασίες που υπολοίπονται στο υφιστάμενο νέο μας οίκημα.

ε)  Αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Τακτική Συνέλευση έχουν τα μέλη που έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους και για το τρέχον έτος 2023.  Γιαυτό παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν έγκαιρα τις υποχρεώσεις τους γιατί, σύμφωνα με το Καταστατικό, μετά την έναρξη των εργασιών της Συνέλευσης δεν είναι δυνατή η τακτοποίηση των συνδρομών.

Γιάννης  Κοντός                                                           Μάριος Χατζηζωρζής  

 Πρόεδρος                                                                     Γενικός Γραμματέας

 26 Απριλίου, 2023

Λειτουργία Πρωτοχρονιάς 2022

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλο το κόσμο.

Σας ενημερώνουμε οτι το προσεχή Σάββατο 1 Ιανουαρίου, 2022 και ώρα 9 π.μ. θα γίνει λειτουργία στο χωριό μας.

Τη Κυριακή 2 Ιανουαρίου, 2022 δεν θα γίνει λειτουργία στο χωριό.

Εκλογές 2021 - Συγχαρητήριο μήνυμα

Η Ένωση Νέων Ασωμάτου συγχαίρει τον κο. Γιαννάκη Μούσα για την επανεκλογή του στο αξίωμα του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο του έργο.

Επίσης η Ένωση Νέων Ασωμάτου συγχαίρει τον κο. Πέτρο Νακούζι για τον αξιοπρεπή αγώνα του και το τιμητικό αποτέλεσμα γι’αυτόν

Εκπληρώθηκαν όλα - Π. Youakim Chihane

«Εκπληρώθηκαν όλα· εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος· εγώ σ’ όποιον διψάει θα δώσω δωρεάν να πιει από το νερό που δίνει ζωή».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ 21:6

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές της ενορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ, Aσωμάτου. Κατά τη διάρκεια του προσωπικού και κοινοτικού ταξιδιού μας, η ζωή μας χαρακτηρίζεται από αρχή και τέλος! Όλα αυτά μας προετοιμάζουν για το Αιώνιο για Αυτόν που δεν έχει αρχή και τέλος, Αυτόν που είναι το Άλφα και το Ωμέγα. Τα μεσάνυχτα ένα έτος θα τελειώσει και ένα άλλο θα αρχίσει. Κάτι θα τελειώσει για εμάς και κάτι άλλο θα ξεκινήσει. Μεγαλώνοντας μέσα στην Αγάπη θα ήταν η καλύτερη ευχή που θα μπορούσα να εύχηθώ σε όλους, για αυτή τη νέα αρχή που μας προετοιμάζει να μετατρέψουμε τη γη μας σε έναν Αιώνιο Ουρανό, ζητώντας  από τον Κύριο να μας δώσει μια Ευτυχισμένη χρονιά και να μας διδάξει να μοιράζουμε την αγάπη. Καλό τέλος και καλή χρονιά γεμάτη ευλογίες και ελπίδα.

Π. Youakim Chihane 

Eφημέριος

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ εύχεται σε όλα του τα μέλη , τους συγχωριανούς , Μαρωνίτες , φίλους και σε όλο τον Κυπριακό λαό

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2020 και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Και ανακοινώνει ότι η κλήρωση του αυτοκινήτου που παραχώρησε προς την ΕΝΑ ο αγαπητός φίλος Πρόεδρος του Word  Lebanese Cultural Union Cyprus κύριος ELIEG. EID, έγινε στο οίκημα της ΕΝΑ στη Λευκωσία την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, 2019 στην παρουσία του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών κυρίου Γιαννάκη Μούσα, του κυρίου AID και αρκετών μελών και φίλων του σωματείου.

Ως αποτέλεσμα της κλήρωσης το αυτοκίνητο κέρδισε ο αριθμός 194 .

Ο αγοραστής του λαχνού αυτού ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από τον Πρόεδρο της ΕΝΑ ο οποίος προσκάλεσε τον τυχερό φίλο μας στο οίκημα του σωματείου για να ενημερωθεί πώς και πότε θα παραλάβει το αυτοκίνητο που κέρδισε.


The Board of Directors of Asomatos Youth Union wishes to all its members, the Maronites, friends and to all the Cypriot people

HAPPY NEW YEAR 2020 and FREEDOM and REUNION of OUR native country

As far as the drawing of the lottery for the car granted to the Union from the dear friend President of the Word Lebanese Cultural Union Cyprus Mr . ELIE  G. EID, was made at the premises of the Union in Nicosia on Tuesday, December 31, 2019 in the presence of the representative of Maronites of Cyprus Mr. Yiannakis Musa, Mr ELIE . AID and several members and friends of the Union.

As a result of the draw the car was won by the number 194.

 

The purchaser of this ticket was informed by telephone by the president of the Union who invited our lucky friend to the Union House to inform him how and when he will receive the car he has won.

enasomatou IT Team